Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    válasz Tökmindegy #5344 üzenetére

    Azt mondod, hogy Isten kisértés?
    De hisz ott a kártyán a BIOS kapcsoló. Tegát írható a BIOS. Ott a refhűtés. Ami ugye a 70-es hűtése, hisz el van méretezve a tápcsati, ezért kelett kézimunkázni rajta. A hőfokok rendben vannak.
    Szerintem a gyártó nem tette volna meg ezeket, ha nem lenne biztonságos. Amúgy meg az alapkari is beyarna egy nem jól szellőző házban, melette egy rossz kártyahűtéssel.
    No és ne felejtsd el, hogy nem tesztprogramokat futtatunk egész nap, hanem játékra használjuk úgy,hogy ezek a játékok vígan elmennek az 50-es BIOS-al is, csak a kártyában rejlő lehetőségeket aknázza ki a felhasználó.

    Azonkívűl én egy marketingfogást is érzek ebben a dologban. Bedobtak néhány ilyen kártyát a piacra ( nem érdekes a szám ), hogy foggyon az 50-es, hisz az 5000 sorozat némely tagja gyorsabb volt ennél. Ha az gyorsabb, akkor ki a fene újit be egy ilyen kártyára. Tudok olyat, aki ezt a kártyát rendelte, azonban a dobozban nem ezt kapta.

    Szigoruan a magánvéleményem. :K :R

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák