- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Syrius XIX #18835 üzenetére
Na jol van, ezt azert nem kene!
Segiteni nem tudtal, pedig itt forumoztal vegig, akkor legalabb ne okoskodj kerlek.
Lattad mi tortent, en sem oromomben jottem be a topikotokba es szidtam a Gridedet, hanem mert el voltam keseredve, egesz nap dolgozom este hazajovok es 3 napja szopok a jatekkal es idegeskedek, hogy minek vettem meg. Volt ez a gondom, mas is irta, hogy van neki is, erre irt valaki, hogy nem nagyon van ra megoldas. Kerestem en is a neten megoldast, nem talaltam csak annyit, hogyan ismerje fel a kormanyom a jatek. Igazan megerthetned, ne ugorj meg nekem te is. Errol ennyit.
Zodo es foleg x63 koszonom a segitseget, meg fogom hamarosan nezni a beallitasokat. Ezek szerint rosszul is ertelmeztem a kormanyos topikban javasolt beallitasokat.
x63 a kerdesedre valaszolva: Jo gepem van (eleinte szoptam azzal is egy napot, mert nem ismei fel a jatek alapbol az i7-eket) nem akad, nem amiatt laggol, de nem tudom mennyi FPS-em van. A nezetem a belso utani kovetkezo, szoval felul/hatulnezet.
Meg egyszer koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini PC
- Milyen switch-et vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Dolce Gusto
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest