Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz RangerFox #2685 üzenetére

    Melyik eri meg jobban, ez, vagy a megapack (ugyan ez, csak killzone helyett a 10 jatek) ezen az aron? Epp most terveztem egy megapack vasarlasat, de ahogy lattam/olvastam, a jatekok nagyresze csak "toltelek".. Ugyan ekkora osszegnek megfelelo euro lett volna az is, bar ha jol lattam, most emeltek rajta kicsit..
    Illetve magavan a bolttal milyenek a tapasztalatok? Mennyire korrektek/rugalmasak garancialis ugyintezes teren? Gondolok itt elsosorban arra, hogy mivel csak rendelni tudom, szemelyesen nem jarok arra, problema eseten megolthato e, hogy postan juttatom el nekik a cuccot, meg esetleg vissza is postazzak..
    Szerk.: megapack mellett szol az, hogy az itt van a szomszedban (killzoneost nem remlik hogy lattam volna), szoval gariztatas szempontjabol kenyelmesebb. Es ahogy visszaolvastam, bizony azert akadnak problemak..

    Illetve ha mar itt vagyok: van esetleg valami jo ervetek, amivel lebeszelhettek a vasarlasrol? :D
    Megjelenes elottol nezegetem mar a gepet es majdnem elo is rendeltem anno, de aztan megsem, viszont most, hogy elfogadhatobb lett az ara is, meg kicsit nagyobb a jatekkinalat is, nagyon elgondolkodtam. Plusz a PS3 mellett ott a + elofizu, szoval jatekom is van mar egy par.. :)
    Igazsag szerint vartam volna nyarig, mert nem surgos, viszont lattam, hogy jon a Slim majd (valamikor biztos), ami viszont nem jon be, szoval jo lenne meg addig beszerezni, amig lehet..
    Hozzateszem a PS3at is eleg ritkan hasznalom, volt, hogy honapokig hozza se nyultam, most kezdtem csak el nemreg megint es most ujitottam meg a +t is, viszont pont ezert odzkodok kicsit a vasarlastol..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák