Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Carvus #2118 üzenetére

    Azért az a 3 szezon, az nem kis vállalás, remélem tisztában vagy vele. :) Én mondjuk 12 perces negyedekkel játszottam, de az elég sok még kevesebbel is. Viszont érdemes 9-12 perceseket játszani, úgy "gyorsabban" fejlődsz. Mármint nem tudom, hogy amennyivel hosszabbak a meccsek, annyival gyorsabban e, de szerintem simán.

    Nem lesz gond a fejlődéssel. Majd jönnek a fix A+ os meccseid, és szépen haladsz majd. Pont ez a jó ebben a játékban, hogy értelmesen, és folyamatosan jutalmaz. Eleinte majd küzdesz nagyon a jobb meccsekért, de nem nagyon fog összejönni. Aztán küzdesz majd és össze-össze jön. Egy idő után meg küzdened sem kell, és meglesznek a jó meccsek. :)

    Az én fejemben is megfordult a Bull-s. Bucks, Bulls, Trail Brazers volt az utolsó három "jelölésem". De igazából végig Portland-be akartam kerülni. Azért is indítottam SG-t, hogy ne Lillard-ot "váltsam" azzal a csapatban, hogy én is PG-t indítok.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák