Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    válasz hombre[EU] #1424 üzenetére

    Szórakoztató ipar, szerintem egyik legkeményebb ágazat. De mai világban a legtöbb helyen ez van, nem csak a játék iparban.
    Nagyon nagy pénzek mennek, itt már hiába tettél le valamit az asztalra, ugyan úgy pótolható vagy. Kreatív ötlete mindenkinek van, a kérdés az, hogy meddig tudja el vinni, meddig bírja. Szerintem a kiadók alapból nem veszik komolyan ezeket az embereket. Lehet szidni Ubosoft-ot, meg EA-t de ami most is kiderült, hogy az Anthem-nél 2012-től 2018 elejéig 1 mission volt megcsinálva? 1-2 helyen megcsinálják ezt, a többi helyen se fogják őket komolyan venni.

    Én most kipróbáltam a For Honor-t, hogy ingyenes lett. Szeretem a fantasy-t, szeretem a multit de ez a játék kuka. Ezt a harcrendszer én nem is értem hogy gondolták komolyan.
    Az egyedüli dolog ami elviszi a hátán a játékot, az ahogy kinéz, mert tényleg nagyon szép, jól vannak megcsinálva a pályák. Az a pár helyszín nagyon hangulatos. Plusz még a Hősök vagy harcosok vagy mik is elég jók meg vannak csinálva. Főleg a lovagok.
    Tehát egyedül a designerek érdemelnek ott is vállveregetést.

Új hozzászólás Aktív témák