Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Hozzászólva a pc-t vegyek vagy fűkaszát...izé konzolt kérdéshez.

    Azt hiszem Andris írta, hogy nehogy már 80-100k kelljen egy vga-hoz...vagy vmi ilyesmi volt.

    Ha valaki tényleg olyan pc-t akar összerakni, ami megmutatja pl egy witcher 3-ból mit hoztak ki, netán egy érkező fallout-ból stb. akkor oda bizony pont egy 100 körüli kártya a belép szint. Azt hiszem te úgy fogalmaztál, hogy konzol verő vga-hoz... azt osztom, ahhoz valóban nem kell, csak annak nem látom értelmét. Valaki vagy vegyen egy jó pc-t ami legalább bírja 1 évig vagy vegyen konzolt. Annak én nem látom értelmét, hogy valaki összerak 150-ből egy olyan gépet, ami bírja a játékokat fél évig...majd a drágán megvett pc-t már nézni kell, mit cseréljek, hogy fusson rajta majd a kövi cod, a kövi battlefield...az új witcher stb. Akkor vagy adja lejjebb az igényeket és vegyen konzolt...vagy spóróljon ki annyit, hogy kijöjjön egy gtx970 szintű mai vas.

    Csak azért mondom így, mert haver is most vesz majd gépet és tisztában vagyok vele mit kér.Sajnos rengeteg ember van, aki bizonygatja, hogy xy játék ilyen-olyan konfiggal elfut maxon... közelében nem jár az igazságnak. Nem ide értem a topicra...álá világban...ebben az a rossz sajnos a 70%-uknak még a munkájuk is ez és ne mutogassak magyar számtech boltokra :D :D

    Ha tárgyiasitok akkor viszont ne felejtsük el, ami neked-neki ( bocsi, nem tudok visszalesni nevedre ) van i5 procid...az egy 5 éves proci. Az azért lessük meg urak, hányadik generációs core lehet...min 3al visszább... az pedig már nagyon nem okés... arra építeni egy mai konfigot botor dolog nagyon. Directx 12 küszöbén beruházni úgy vga-ra stb, hogy tudjuk még ahhoz is kevés lesz. Attól, hogy corei5 nagyon le van maradva azokkal a technológiákkal amik a mostani és az előző generációban már benne voltak és ma már követelmény.

    Én azt mondom ha van pénzed újjíts be egy új pc-t... vagy sprórólj még rá. Ha olyan konzol körüli összeged van csak, akkor pedig konzolt. Az a baj és sajna ezt sokan nem számolják... pc-s játékokhoz képest horror áron vannak a konzolos játékok... és most ne jöjjünk srácok azzal, hogy van már 4-5000ért is ps4 játék... 4-5000Ft-ért én egy nagyobb origin vagy steam leárazásnál veszek 10 játékot... mert humble bundle és társai léteznek. Szóval gyakorlatilag rövidebb-hosszabb távon, amit elkölt az ember konzol játékra...az kiteszi egy komolyabb vga és egy közepes vga közötti árat simán.

    Én is szeretnék konzolt venni végre...ps3 mellé... csak sajna most úgy vagyok, hogy amikért vennék 4-et...last of us...driveclub...uncharted...god of war... stb... ezeket mire megveszem... és sajnos ne is beszéljünk arról, hogy mit fog még kavarni a ps3-as játékainkkal a sony a now végett. Mert most meglépi azt, hogy fuccs...kuka az összes plusos játékom amit évek alatt szedtem össze... ha akarok velük játszani, béreljek now-t és fizessek megint azért, amiért 1x már fizettem??? Ha ezt meglépi a Sony én örökre átmentem Xboxra!!!

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák