Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • supercow

    őstag

    válasz Zigur #33322 üzenetére

    Pl. ha a Gaikai cloud streaming cuccot megveszik, nem is lenne szükség PS4-re költeni milliárdokat, ráadásul azonnal lenne 60 milliós létező felhasználó. Csinálnak egy szoftvert hozzá PS3-ra, Vita-ra, browserbe, tabletre. Gyártanak esetleg egy BD nélküli olcsó 99 dolláros ultraslim PS3 gépet amit visznek majd mint a cukrot, a többi hálózaton jönne a felhőből (játék, videó). Saját cloud szerverekkel olcsón tudnák szórni a játékokat, ráadásul a hardver fejlesztés innentől nem otthon, hanem náluk van, nem kell költened gépcserére, hátrányként minden cuccod digitálisan lenne kezelve. Sony szemszögéből olcsóbb mert kimarad a lemez gyártási költség, retail haszonkulcsok, szállítás stb. de nekünk nem annyira jó mert ha megvetted nem tudod használtként eladni, cserélni.

    Én ma reggel vettem egy 3 hónapos PS Plus előfizetést mert már nagyon régóta ki akartam próbálni és májusban ( ma még :) ) ingyen letölthető a Trine 2. Letöltöttem egy halom másik ingyenes PSPlus játékot is, augusztusig meglátom megéri-e fenttartani az előfizetést.

    Pletykák szerint E3-n bejelentés lesz a cloud gaming és a PS Plus ráncfelvarrásról, talán lesz valami extra ingyenes tartalom a meglévő előfizetőknek.

    In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

Új hozzászólás Aktív témák