Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz ProdyG #27198 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a legtöbb embernek nincsenek szerzives tapasztalatai, sem onnan származó hiteles adatai így csak az tudja leírni amit ő tapasztalt, esetleg családban vagy baráti körben látott, hallott. De ami lényeges, hogy a leírtak alapján elég nagy a szórás ezért..
- 1-2 véleményre (ami nem teljesen objektív) nem szabad döntést alapozni, szélesebb körben is tájékozódni kell
- itt általános, felhasználói tapasztalatok vannak amik kiinduláshoz, tájékozódáshoz jók
- bárki tapasztalata, véleménye a te géped minőségét, élettartamát kicsit sem befolyásolja
Az előzőekből szvsz az is kiderül, hogy valamelyest szerencse kérdése is milyen gépet fog ki az ember, mert láthatóan nem ugyanannyi idő után történnek meghibásodások. De történnek, nem is kis számban és ezt azért jó ha mindeni tudja és belekalkulálja (ha tetszik, ha nem). -
ProdyG
őstag
válasz kelzsoca #27200 üzenetére
De itt már lassan a PS3 alázása megy... amit mondjuk meg is értek egy olyan embertől, akinek már 2 vagy több elromlott.
De akkor én is leírom pro és kontra, hogy az én gépemmel még sose volt baj, semmi rosszat nem tudok róla mondani, és mindenkinek ajánlom megbízható forrásból származó PS3 vásárlását -
kelzsoca
félisten
válasz ProdyG #27202 üzenetére
Valamit biztos félreolvastál, az első gépemmel voltak kis problémák, azt javították, majd eladtam, és vettem egy másikat, ami egyébként hibátlan.
Ha nem tűnt volna fel, éppen a kemény mag az aki véleményt nyilvánított (fat vs. slim) talán mi nagyobb tapasztalattal rendelkezünk mint egy átlag user, ráadásul szervizes kapcsolataink is vannak, így az információk nem légből kapottak voltak, és nem állított senki sem valótlant.
Az hogy a nézetek nem egyeznek természetes dolog.
az én gépemmel még sose volt baj
Éppen erről beszélt az imént: (#27201) szasanyi fórumtárs is
[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
válasz kelzsoca #27203 üzenetére
"amit mondjuk meg is értek egy olyan embertől, akinek már 2 vagy több elromlott"
ezt nem rád értettem, de van itt ilyen illető, ha visszaolvasunk kicsit. én általánosságban írtam, amit írtam. mert aki mostanság belenéz a topic-ba, annak az jön le, hogy nem szabad PS3-at venni, mert valószínűleg úgyis elromlik.
-
heim
tag
válasz ProdyG #27206 üzenetére
Én rendszeres olvasója vagyok a topicnak, bár ritkán szólok hozzá. Sajnos én is észrevettem, hogy inkább negatívak a megjegyzések, viszont az én tapasztalatom is más....Arányjavítás végett: én is szeretem a Ps3 asom, és elégedett vagyok vele, játékra - egy hatalmas babzsákból - tökéletes, persze tudhatna többet is de......a kompromisszumokat mindig meg kell kötni az embernek: valamit valamiért...
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
ProdyG
őstag
nyilván nem mai cucc egy PS3. én személy szerint csak játékra használom, mit értesz az alatt, hogy tudhatna többet is?
nekem az egyetlen bajom vele, hogy nem 1080p-sek a játékok, hanem csak 720p-sek
egy fullHD-s PC-s játék után nagyon szemcsés, de a játékélmény viszont jobb általában -
heim
tag
válasz ProdyG #27208 üzenetére
Én is csak játékra használom, viszont a médialejátszást, (mkv) javithatnák néha horvátországi nyaralások alkalmával jó lenne...de viszek DVD- és azzal is elvan a család...a lényeg az hogy én sem adnám semmiért....
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
Gebriel
veterán
Mikor dobták piacra az utolsó 80Gb FAT-ot?
-
M@trixfan
addikt
válasz szasanyi #27195 üzenetére
Újabb az engine a konzolos verzióban, van olyan is ami részletesebb mint PC-n. Persze a szokásos PC erőfölény megvan, de szerintem konzolhoz képest egész jó lett. Nem saját tapasztalat, hanem Digital Foundry Face-Off.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
DM-Fan
nagyúr
-
szasanyi
félisten
válasz M@trixfan #27217 üzenetére
Igen, az valószínűleg igaz ti. a CryEngine nem éppen az optimalizáltságáról híres, szvsz azzal kivitelezhetetlen lett volna konzolos verziót készíteni. Ami a legfeltűnőbb, hogy a teljesen más a színvilág, de hogy jobb lenne... én nem úgy látom. Azon kívül a videón nagyrészt átvezető videók vannak, nem in-game videó. Fontos az is, hogy X360 verzióval hasonlítják össze, és ugye legutóbb a Rage volt az, mi megint megmutatta azt amit senki nem várt.
-
Gebriel
veterán
FAT gépem akkor még vagy 1,5-2 évet csak kibír
Illetve megérkezett a Deus Ex game. Kíváncsi vagyok megérte-e azt a 6000ft-t
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #27219 üzenetére
Nekem sem tetszik az új színhőmérséklet, pont az volt a jó a PC-verzióban, hogy igyekezett naturális maradni - már amennyire egy játék tud az lenni. Ettől függetlenül itt-ott még tényleg elviselhető a látvány, de a PC verzió fölénye vitán felüli. Mindazonáltal szerintem a PS3-verzió megintcsak nem fogja megütni a Xbox-verzió szintjét.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
Most kaptam mailt, holnap hozza a futár a: Batman: Arham City játékot
-
dilipok
veterán
válasz kelzsoca #27223 üzenetére
en is holnap megveszem. az elso resze utan kihagyhatatlan Meg egy kerdes, nem neztem utanna, de tudod esetleg h tok ugyanugy nez-e ki mindket platformon, illetve ha nem, akkor boxon vagy psen megy-e jobban? (gondolom h nem lesz nagy kulonbseg, de szoktak aprosagok lenni)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz szasanyi #27225 üzenetére
nem tenyleg csak azert kerdeztem mert altalaban olyan aprosagok alapjan dontok, h hany lemezen van a jatek, illetve neha vannak apro kulonbsegek a performance-ot illetoleg. Nem tudom melyik jateknal volt, de a PS verzioban volt vertical sync, igy nem volt screen tearing, de a boxosnal ez jelentkezett. Igy egyertelmuen maradtam a PSnel.
Batmannek az elso resze psre van, ezert gondoltam h ezt is arra veszem majd, hacsak nincs valami kis bibi ami a box javara donti el a vitat
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
kmisi99
addikt
Üdv! Haverom készül venni psn kártyát amin font van. Ahhoz csak egy angol accountot kell regisztrálni és beírni a kártyán lévő kódot és már vehetek is játékokat?
-
Edgeri
senior tag
Üdv, Edgeri
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #27237 üzenetére
Ez változó, a Rage speciel szolid 8 GB-ot felpakolt a PS3 merevlemezére. Ettől függetlenül elég brutál töltési idők vannak. Mondjuk az is tény, hogy egy töltési idő után viszont elég nagy teret lehet bejárni.
Mondjuk én is díjaznám, ha a legtöbb játék így tenne, vagy legalább választható lenne, hogy fel akarod-e telepíteni, mert ezzel azért elég jelentősen lehetne kímélni az olvasófejet is.
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
válasz DM-Fan #27238 üzenetére
Valóban érthetetlen, hogy miért nem mehet egy merevlemezről a teljes játék, talán éppen azért, hogy az olvasófejek használódjanak, de hogy ez miért is jó a Sony-nak, nyilván csak ők tudják, esetlegesen üzlet az eladott alkatrész is, vagy a konzol eladásokra van jótékony hatással esetleg...
A PhysX-el kapcsolatosan mit gondolsz? (PS3: Batman AA)
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kelzsoca #27239 üzenetére
"A PhysX-el kapcsolatosan mit gondolsz? (PS3: Batman AA)"
Fogalmam sincs, nem olvastam még utána, de szerintem ehhez kevés a PS3 GPU-ja. A Batman-nel én PC-n játszottam, így nincs összehasonlítási alapom. Az egyik PhysX-et használó játékom PS3-ra a Mirror's Edge, ami PC-n is megvan és ott sokkal szebb is, illetve láttam működni rendesen a PhysX-et.
Get Moded!
-
bcrics
tag
válasz kelzsoca #27226 üzenetére
Én díjaznám ha ps3 GPU-ja tudná kezelni a Physx-et, PC-n patch formájában visszafelé is elérhetővé tették a Feature-t, egy bizonyos szériáig természetesen, asszem 8600GT volt a vége ami még képes megmozgatni a technologiát.
De ha már elérhetővé teszik a Physx-et akkor már legyen kompatibilis a slim 320 gépem a ps2 lemezekkel is.
Több nem is kéne, jó esetleg engedjék felmásolni a Hddre a játékokat.Talán mindez elérhető lesz majd a ps4 esetében,
Vagy ha nem gondolom lesz itt még HackerInvázió a Psn ellen. -
Sundesz
őstag
válasz kelzsoca #27239 üzenetére
Szerintem az RSX nem tud PhysX-et, mert teljesen más architektúra, mint mondjuk a GeForce 8000-es széria - a Cell mondjuk ebben pont tudna segíteni. A 7000-es szériában fix a pixel és a vertex pipeline-ok száma (RSX: 24 pixel és 8 vertex), tehát ezek nem programozhatóak szabadon, nem úgy, mint a 8000-es szériától kezdve a GeForce-ok, amikben általánosan programozható shader processzorok vannak (pl. 8800GT-ben 112 SP van). A PhysX meg egyébként is parasztvakítás, a Radeon-okon is ugyan úgy tudna futni (3850-en régen futott is egy usermodnak hála), sőt még CPU-n is sokkal jobban, mint amit most enged az nVidia.
Az nVidia jelenlegi generációja meg gyakorlatilag a 8000-es széria finomított és erősebb változata, tehát az alapok ugyan azok, ezért kompatibilis a PhysX még a 8800 GT-vel is.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
Gebriel
veterán
Nem hiszem el komolyan...
Tolom a COD4 multiba erre, ki ír valami f*szságot, a klán nevemet magától FUCK lett egyetembe az össze játékossal akivel akkor egy lobbyba voltunk és mindenki felkerült Prestige 10. lvl55-be. Kapja be az össze unatkozó hacker majom.
Gondolom ezt sehogy nem tudom vissza állítani hisz a PSN ID-hez tartozik?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
- Playstation/Xbox konzolok
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest