Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hamikike

tag

válasz daninet #742 üzenetére

A leírásodban ezt írtad:
    "Kikapcsolt állapotban usb kábel bedug, majd hangerő fel és bekapcsoló gomb 5 másodpercig (VOL+ és POWER 5mp)"
    Nem közben hanem előtte. Mia jele annak, hogy elindul a flash mód?

Másrészt mindkét csomaghoz (4.0.4 és 4.1.1) azonos drivereket tartalmaz a zip file, mindegy melyiket kell?

Kipróbáltam a közben dugással, látszólag semmi nem történt, de a win-ben megjelent a driver telepítése, ami nem ment végbe, ezért az eszközkezelőből próbáltam, aminek a vége a következő ablaktartalom (jelzi a PMP7100D eszköz nevét rajta egy ?-el):
    "Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28) Nincs illesztőprogram kijelölve az eszközinformációs készlethez vagy elemhez."
    Driver telepítésénél az eszközkezelőből mit kell modellazonosítóként megadni? Ilyenek vannak, hogy RK29, RK292X, RK30 stb.?

Egyébként a Windows megfelelő mappájában ott vannak a driver elemek, de Így nem mertem elindítani a rootolást, mert nem tudom mi lesz a vége.

Egyébként bedugott kábel nélkül kell valaminek történni a vol+ power gombokra, mert a telómnál bejön egy android szimbólum, majd egy menü.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák