- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurevol
csendes tag
válasz kabelmania27 #2867 üzenetére
A magas jelszintnek van előzménye, mivel a házban tíz felett van a tévévételi hely, és a leghosszabb koax-ág kb. 40 méter, ráadásul, mint kiderült rezezett vaseres a behúzott RG6. Hiába a Terra HA-126 házerősítő, a megfelelő TV-vételhez az oszlopon is kivettek valami csillapítót. Tévé a Terra HA-126-tal és a net a Cisco EPC3208-cal tökéletes volt ez év elejéig.
Ugyanakkor január végén elkezdték szerelni az 500-as netet, és azóta az egyik tévé tízpercenként csippan egyet, mintha kondenzátor sülne ki. Rá egy hétre volt a modemcsere, szóval azt nem tudom, hogy Cisco mit produkálna most, de elképzelhető, hogy azzal van a gond amit felvetettél. Sőt, most ránéztem a legtávolabbi tévére, ahol 80% jelminőség és 90% jelszint volt korábban, most 100/100. Látok még egy C/N értéket, ami 36-37 váltakozva.
Lehet, hogy az 500-as átállással felnyomták az egész hálózatot, és a csillapítás ellenére is túl vagyok vezérelve?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest