- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Kérdés! Amikor feladok egy sima MPL postacsomagot, akkor ugye kitöltöm az indígós, 2 példányos nyomtatványt, majd a feladás után az egyik példányt ugye visszakapom. A másikat a címzett kapja meg? Vagy a postaközpontba marad?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Zjunior
veterán
Ha az utánvét értékét bankszámlára kértem, akkor azt mennyi idő alatt utalják?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
-
Fancy-boy
addikt
válasz anonymus89 #2458 üzenetére
Azért az néha több is szokott lenni.
A legjobb esetben valóban 1-2 munkanap, de legkésőbb 4-5 nap is lehet.
Főleg most...[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
válasz anonymus89 #2462 üzenetére
Holnap is lesz munkanap, vagyis posta is
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
korcsillio
addikt
Kedden adt fel több ajánlott levelet(bennük egy-két apró ajándék)de még sehova nem érkezett meg!
-
thomasa
senior tag
Ha jól tudom, holnap még szállít ki a Magyar Posta?
-
Dr. Romano
veterán
Ha panaszom van egy postai alkalmazott viselkedésére az ügyféllel szemben az kinek tudom jelenteni?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
netseft
aktív tag
válasz Dr. Romano #2471 üzenetére
Telefonon kapcsolják az illetékest, személyesen a postán pedig odahívják a vezetőt.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
thomasa
senior tag
válasz Dr. Romano #2473 üzenetére
Kap egy kis ejnye-bejnyét, te meg lesheted a következő csomagod.
Nálunk a postás csak bedobta a szelvényt, hogy nem vették át a küldeményt, de épp résen voltam, és utánaszaladtam, hogy hát be sem csöngetett, erre a válasz: ja ki sem hozta.
-
batai15
félisten
Sziasztok. Rendeltünk barátnőmnek használtan egy iphonet után vételesen.
ha a postás hozza van lehetőségem kibontani mielőtt fizetek? -
-
tepimartin
tag
Sziasztok!
Vaterafutárral szeretnék feladni egy csomagot. Tegnap kitöltöttem az online megrendelőlapot az oldalukon majd e-mailben megkaptam a pdf-et amit ki is nyomtattam. A kérdésem annyi lenne, hogy a csomagra írjam-e rá a címzett adatait vagy elég ha a csomag mellé odaadom a kinyomtatott lapot?
Előre is köszönöm a választ!Martin
-
batai15
félisten
Köszönöm. Egyébként a posta után vétel meg bízható ? mármint hogy meg kapom a pénzemet. Illetve hogy is megy pontosan a dolog?
-
hidroponi
aktív tag
válasz tepimartin #2479 üzenetére
ird ra.
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Létezik már 2014-es tarifatáblázat? Mert csak a 2013-as találom...
Kb. 3kg-os (nyomtató) csomagot kellene feladnom és keresem a díját... eddig 1190 HUF volt.www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
[link] 2kg-ig 1190.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
hidroponi
aktív tag
válasz tepimartin #2484 üzenetére
ugyanazt amit kinyomtattal. hogy oda mit irtal te tudod...
-
Fancy-boy
addikt
válasz tepimartin #2484 üzenetére
Azt már nem mondtad az előző hozzászólásodban, hogy posta pontra megy.
A csomagra írd rá a saját címedet is.
Ez fontos, mert a nyomtatvány megsérülhet/leszakadhat és akkor nem tudják beazonosítani a csomagot!Ha postára megy, akkor szerintem írd rá a címzett nevét és a posta címét.
Szerk.:
Most utánanéztem és jól mondtam.
Hogyan kell megcímezni a Postán Maradó küldeményeket?
Válasz:
A címzett neve, a kiválasztott posta irányítószáma, település neve és a posta megnevezése.
Például:
Minta Aranka, 1305, Budapest, Budapest 34 posta
Minta János, 2064, Csabdi, Csabdi posta[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
-
Dr. Romano
veterán
Egy leendő vásárlóm most mutatta ezt az oldalt, hogy ezzel küldjem el neki az árut. Még sose láttam ezt. Ezzel csak és kizárólag vaterás cuccokat lehet szállítani vagy bármit küldhetek vele?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
TaaT
nagyúr
-
Ybron
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis help hogy pontosan megállapítsam a feladási költségemet.
Ha jól látom a belföldi posta díjakat, nincs meghatározva hogy egy adott csomagnál mekkora méretné mennyit kell fizetni, csak súly.
Tehát van egy 77cm széles és 22cm magas csomagom ami 5,8kg.
1 munkanapos kézbesítést akarok illetve utánvétellel lesz, ami 120 000ft + a postaköltséget a kézbesítéskor az átvevő fizeti. + Értéknyilvánítás 49000 ft.
Az utánvétnél banki átutalást választottam. Ez egyébként mennyire megbízható dolog a postánál, van már valakinek tapasztalata?Nekem ennyi jött ki végösszegnek: 3630ft
Valamint ha kérem a törékeny matricát akkor az alapdíjnak az 50% szabja meg, ami 1890 tehát 945ft.így: 4575 ft összesen.
Most már csak az a kérdés jól használtam-e a táblázatot illetve jól számoltam-e? -
Cheesy
őstag
Nyomtatót kell küldenem, de csak "házi" dobozt sikerült fabrikálnom rá, szétvagdalva egy régebbi küldemény postai csomag anyagát. Remélem hétfőn elfogadják a postán.
Rá kell írnom (nyomtatom majd papírra, amit ráragasztok a csomagra) az adatokat, vagy elég az, amit a postán ragasztanak rá feladóvevényt?
Eddig mindig ráírtam a csomagokra a feladót és a címzettet, de mindig rá is ragasztották a feladóvevényt.www.vakbelmutet.hu
-
TaaT
nagyúr
Vaterafutárnál nem kötelező ráírni de nagyon ajánlott
Normál csomagnál szerintem kötelező.
Nem tudom van-e még olyan hogy standard szállítás, oda csak a szabályos téglatest vagy kocka doboz volt az elfogadott, ha nem volt szabályos akkor nem standardként valami 600ft-al drágább volt régen...
Give them hell Ukraine!
-
Ybron
senior tag
válasz Fancy-boy #2498 üzenetére
Igen, csak ebben nincs benne hogy 1 munkanapos kézbesítés, plusz az hogy a vevő állja a postaköltséget, viszont ha azt nem számolom, hanem bekalkulálom utánvétbe és nem 1 munkanapos kézbesítést kérek, akkor szerintem annyinak kellene lenni mint ami az általad linkelt kalkulátor dobott: 3150ft.
Tehát maradok az egy munkanapos kézbesítésnél így szerintem durván 4000ft lesz.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest