Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gigabyte alaplap topik
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz DM-Fan #30822 üzenetére
Hát én megnéztem egymás mellett a 2-t.
A pana feketéje tényleg állat, de mellette a nagy fényerejű jelentek úgy villognak, mint egy sziréna. Mellesleg a feketéje sem tart sokáig, mert elkezd világosodni, geeksen van cikk róla, hogy trükközik a pana a feketével. Én Pana párti vagyk, dvd-m, videóm, CRT-m mindig pana volt, de ez a Pana plazma vonal, nem az én irányom. És sok "tényleg szakértő" - akinek volt már vagy 10 plazmája- szerint sem.
Egyik haveromnak van egy 42g20-asa, azt szerettem volna megvenni, azt otthoni körülmények között is láttam. Azért nem vettem meg, amiért Ő eladta.Villog, mint egy 50hz-s CRT. Persze csak nagy fényerejű jeleneteknél, de aki erre háklis, az messzire kerülje el a tv-t.
Oké, hogy G20-ad van, de azért ilyen kijelentéseket nem kéne tenni, hogy csak integet.[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz madgie #34000 üzenetére
Nem volt ráhúzva a kontraszt és nem pc-ről ment, hanem Popcornról. Én nem nyúltam semmi beállításhoz, mert nem az én cuccom, a gyerek meg nagyon vágja a témát. Én speciel projiról váltottam kihasználatlanság miatt plazmára, de azért láttam már egy- két tv-t.
Nem újoncokról beszélünk, hanem olyanokról, akinek már 6-7 Plazmája volt.
A Samsungnál - 490 - és az LG nél - 760 - semmi villogás nem volt. A feketéjük nincs olyan mély , mint a Panáé, viszont részletes és a világos képek nem szürkések.
De ezek olyan különbségek, amik csak akkor vehetők észre, ha egymás mellett mennek. Aki emlékezetből látja a különbséget, az nagyon elfogult.
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz DM-Fan #34001 üzenetére
Hát mondom, én először a Pana shopban láttam a G20-t és akkor nagyon tetszett. Aztán elmentem olyan helyre, ahol sötétben lehet megnézni és a kontraszton és a feketéjén kívül semmi nem tetszett benne. A színei nem tökéletesek még kalibrálva sem, a fehér egy vicc és ha hiszed, ha nem villog a fényes jeleneteknél.
Én meg azért vettem PK 350-t, mert egymás mellett ugyan jobb volt a Pana, de nem hogy fényévekkel, inkább hajszálakkal . Ja és fele annyiért.eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz DM-Fan #34028 üzenetére
Persze, hogy többet láttad, mivel azt vetted és kénytelen vagy nézni.
Ha már ócsárolod az LG-t, akkor pont a színeiben veri külföldi teszteken IS a G20-t
Ha a Panán játszol a gammával, vagy kontraszt fényerő értékekkel, hogy végpontozzad, nagyon csúnyán elmásznak a színek és nem lehet visszaállítani, kékes zöldes lesz a képe. Ők a kontrasztra mentek rá és a feket szintre.Nem a PK-350-t láttam jobbnak, hanem a panát, de majd 2x annyi volt és ez szerintem nem éri meg.
De feleslegesen ócsárolod a Pana ellenében a többi tv-t, akkora különbség nincs köztük. Attól, hogy a Pana megvette a KURO technikáját, még nem lett belőle Pioneer Na az 5080. Az egy jó kis tv.
Először MM-ben néztem meg őket, de ott nem volt pana, csak samu, meg LG.
A panát késöbb láttam egy PK 350 mellett és engem nem győzött meg. Lehengerlő fekete, de ennyi. Én mondjuk projis képhez vagyok szokva, számomra az LG jobban megy ahhoz.eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
Gyerekek, ez az üldözési mánia. Nem úgy értettem, de ha Nektek így jött le, így is jó
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz formax #34059 üzenetére
Ebben egy G25 ellenében teszteli.
"The PK550 has much smoother pans; the G25’s 48Hz mode has too much flicker in my opinion, so I never use it. That gave the PK550 the advantage in handling 1080P/24 Blu Ray motion. The PK550 had bolder colors than the G25, and had a harder edged look with more pop. The G25 looked less contrasty and a bit on the washed out side of neutral in comparison. The G25 had more visible shadow detail, but it was a bit too visible to be truly accurate. The G25 had a slightly greener tinge and paler look to fleshtones. If you are the type of videophile who routinely turns down the color saturation to make various sources more palatable, then the G25’s presentation would appeal more to you. On the other hand, lovers of rich and vibrant color tones would be more attracted to the PK550’s picture.'
A tesztben 2000:1 hez kontrasztot mér neki , a G25 tesztben 1663:1 .
Chad B írásait keressétek.
Az jól látszik, hogy a Pana feketéje istentelen jó, a Geeks tesztekben is van róla szó.
Nekem jobban bejönnek az LG színei, még ha műszeresen a Pana színei is rendben vannak
Rakok még majd be, amiben a g20 van, illetve a PK 350, de most dolgoznom is kell, már kétszer nyitottak rám melóhelyen és le kellett raknom gyorsan tálcára, mintha pronót néztem volna.
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Hülyeség is hasonlítgatni, mert sok mindenben jobb a Pana, ezt én nem is kétlem. Érdekes lenne egy VW Pheatont egy Opel Corsával hasonlítgatni. Az ár kb fele. Én csak azért írtam be, mert a "csak integet", meg "mérföldekre van tőle", az szvsz nagyon nem igaz.
Apróbb nűanszok vannak, és mint a hifiben egy szint fölött kis javulásért dupla árat kell fizetni és ez rendben is van.Ha a G20 200 lett volna az LG meg 165 - annyi volt - akkor nem kérdés, Pana. De ha jól felejtek 300 körül hozták volna, az meg nem éri meg NEKEM.
Akkora különbséget nem láttam, de a 40 ropi a márka, 5 év gar, meg a mély fekete miatt bőven belefért volna. De 140e...eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz R1per2 #34063 üzenetére
Egyébként vicces, de olvasataim alapján az LG-nél a 350-es nek van a legjobb képe, ugyanis amelyikbe bekerült a THX üzemmód, azoknál furcsa post prcessinegt véltek felfedezni 1:1 hajtásnál.
Elvetemültek írtak is az LG-nek - német fórumon olvastam - de hevesen tiltakoztak az LG-nél.
A probléma mindenesetre létezik, mert le is fényképezték, de már azt sem találomeat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz Johnny Cage #34069 üzenetére
Szerintem floating black re gondoltál és igen van. De nagyon ritkán csinálja.
De most ez egy teszt?
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz madgie #34070 üzenetére
Ghosting elég erős az LG/Samunál az avforumon egy srác nem bírta ki a C6500 ghostját és Pana G-20 t vett helyette.
Az LG-nél is elég erős, nálam ott marad a menü ghostja 10 mp megjelenítés után is. Tv logó nincs, mert nem nézek tv-tA foszfor lagg mondjuk Pana betegség, de én nem láttam még pc-ről sem. Biztos panel függő is.
Volt egy teszt, vagy 10 db tv-t becsomiztak papírba - azért levegőt kaptak hátul - és leültettek vegyesen emberkéket, hogy mondjanak ítéletet, melyik a legjobb.
A fele a társaságnak azt sem tudta, melyik a plazma/lcd, voltak akik benézték és voltak akik eltalálták. Asszem egy Sharp LCD nyert, de nem találom a tesztet.
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz madgie #34073 üzenetére
"Egyébként lassan az asszony is megtanulja, ha valamiért hosszabb ideig állítjuk le a filmet, akkor reflexből átkapcsol tévéadásra, hadd legyen egyenletes terhelés alatt a panel "
Na ezt be kéne vezetni nálunk is.Tegnap anyjuk nézte az Eurosporton a boxot, utána filmeztünk és feltoltam MPC-HC-vel a képet a felső régióba, hogy kimossa a q..a logót
Ez sajnos idegesítő, de én nem nézek nagyon tv-t. Ha kezdődik a f-1 idény, akkor utána mosás lesz 1000-el.A panán tényleg nincs ghost. Amelyik 42 G20-t majdnem megvettem, azon sokat megy a retek klub, de semmi nyoma nincs.
Mennyi idős a panel?
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz madgie #34075 üzenetére
Az a baj/hála Istennek, hogy a RTL úgy kapta meg a f-1 közvetítési jogot, hogy csak egyszer szakíthatja meg a versenyt reklámmal. Ezt úgy oldják meg, hogy 2 reklám van, de a verseny bal oldalon látszik , jobb oldalon a reklám, meg a hang is a reklámé. (Megszámolnám, hány fanatikus F-1 rajongó figyel oda a hüvely gombára verseny közben.)
Tehát 1.5-2 órán keresztül kint van a logo, meg a kör számláló, aminek egyik fele konstans.Hm. Egy sima régi tető antenna elég lehet a belvárosban, hogy vegyem a HD-adást?? Régebben még az analógot sem tudtam fogni, ez erősebb valamivel? Elméletileg a Száva utcában van egy átjátszó állomás, csak van annyi kraft benne.
Állítólag a retek klubb is jobban jön digitálisan, bár csak 2 Mb/secet béreltek az Antenna H-tól.eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz real_davidka #34079 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert nálam is keret van, csak nagyítással tölti ki a képet rendesen.
eat, sleep, play, replay
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.