Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• reaperhun

csendes tag

Sziasztok!

Eszközök:
    42UX30, Popbox v8, Conax modul, Vidanet kártya, antenna digitális földi sugárzáshoz.

Kérdés:
    Adott 2 koax kábel, de csak 1 bemenet. Egyéb eszköz beszerzése nélkül (erősítő, dvd player) megoldható mindkét kábel (digi antenna, kábeltv) csatlakozása átdugdosás nélkül?

reménybeli, jövőbeni 42UX30 tulajdonos... hopp, már az... :-)

• reaperhun

csendes tag

Nos, ma sikerült megnéznem a győri Euronics-ban az S30-at. Meggyőző. :))
    Egy G20 volt mellette (180-ért. Nem sok különbséget láttam képminőségben) illetve egy LED-es Samsung 40D5500 szélsőségesen magasra állított dinamikus kontraszttal.
    Furcsa volt látni, miközben az S30-at nézegettem, mindenki LED-es előtt állt meg, és kérdezte az eladót, hogy húúúú de jó. :O Nagyon plasztik volt az S30-hoz képest, természetellenes, mind színek, mind mozgás tekintetében.

A Saturnban az eladó le akart beszélni a G30-ról, mivel beég... és megmutatta a fehérmosáskor kivillanó SportHD (talán?) logót (egész nap ez megy rajta). Nem mondtam ellent, de magamban konstatáltam, hogy nyilván be lett járatva a G30 és nyilván néha átmossák full HD anyaggal, és nyilván néha ki van zoomolva a logó... :))

Mindazon tények ellenére, hogy már láttam az S30at, a G20at, G30at (Saturn Győr), mégis arra hajlok, hogy inkább 42UX30 + Popcorn Hour A-210 vagy Popcorn Hour A-300.
    Igaz, hogy így 170 ill. 190 a vége, amiből simán kijön a G30, de merevlemezes médialejátszót mindenképp venni akartam, és 200k a plafon.

UX30cal annyi a gondom, hogy nem lehet Győrben megtekinteni működés közben. Bp., Tatabánya MM, vagy Szfv MM esélyes, de annyit mostanában nem utazom, hogy útba esne bármelyik. Lehet hogy vakrepülés így megvenni az UX30at... de mivel 26" crt helyett veszem, és nem vagyok videofil, remélem nem fog csalódást okozni.

Van bennem még egy kis kétely a csatornalogók miatt, mivel viszonylag sok SD megy, sőt "háttérsugárzóként" használjuk a tv-t, ami azt jelenti, hogy ha itthon vagyunk folyamatosan megy, de legfeljebb átalakítjuk a tv nézési szokásainkat. :DD

A fogyasztás témához (saját mérés):
    gamer PC 19" iiyama crt-vel 220-280 Wh
    GRUNDIG 26" crt tv 75 Wh
    42UX30 talán 2 hét múlva... :)

reménybeli, jövőbeni 42UX30 tulajdonos... hopp, már az... :-)

Aktív témák