Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
papasan
csendes tag
Sziasztok!
Két napja vagyok 'boldog' tulajdonosa egy 50g30-nak!
Sajnos bontott csomagolásban érkezett a tv, konkrétan a műanyag rögzítő füleknél nyitották fel. A káván lévő fólia is hólyagos volt, illetve a távirányító a doboz alján hevert ( csomagolás nélkül ). A talp és a többi tartozék csomagolása rendben volt!
Felhívtam őket, azt mondták, hogy a tv bontatlan volt, mindössze a garancia jegy kitöltése miatt lett kinyitva a doboz!
A fóliát épp most szedtem le a káváról és sajnos látszik rajta, hogy tisztították nem épp a megfelelő módon!
A tv be volt kapcsolva, nekem csak a távirányítóval kellett 'izzítanom'!
A képe egyébként pazar, nincs pixel hiba sem, na, de azért bosszant a dolog!
Kíváncsi lennék a véleményetekre, igaz tudom már szinte lerágott csont ez a téma is ( fél éve olvasom a fórumot, a közvetett segítségetekkel jutottam el a g30-ig, egyébként a típussal nincs is baj )!
Köszönettel! -
papasan
csendes tag
válasz DM-Fan #46203 üzenetére
Természetesen eszembe sem jutna elállítgatni!
Megnéztem, az eredmény: time: 00011:27 on/off: 18
Persze ebben már benne van cirka 5-6 óra itthoni akció
Beégés abszolúte semmi, ghost-nak nyoma sem, az általad javasolt paint-es teszttel ellenőrizve a pixel kérdés, szintén tökéletes!
Táp nem zúg, a ventik halkan teszik dolgukat, gyakorlatilag csak a készülék mögé hajolva hallani!
Ami látható nyoma a bontottságnak, az a karcosság a káván, persze csak direkt megvilágítva és egészen közelről látszik, 20-30 cm-ről!
Köszönöm! A TV tényleg kiváló, párom szinte odanőtt a fotelhez!![ Szerkesztve ]
-
papasan
csendes tag
válasz salapp #46285 üzenetére
Sziasztok!
A karcosságot azért ne úgy képzeljétek el, hogy mély barázdák vannak beszántva ekével!
Ma ismét megnéztem, normál körülmények között nem látható!!
Érdekes a dologban, hogy igaz a távirányító a doboz alján figyelt, zacsin kívül, az elemek és a többi tartozék bontatlan csomagolásban a helyén.
Ja, igen..bekapcsoláskor a nyelv beállítós, országválasztós dolog jött be rögtön ( igaz egy barátom azt mondta ezt vissza tudják a szervizben is állítani, ergo ez nem garancia semmire ) A szoftver verzió 1.314-es! Úgy rémlik nincs is újabb!! -
-
papasan
csendes tag
Értem és köszönöm Mindenkinek az infókat!
Feltételezem érdemes frissíteni, ugye? Akkor jobban sietek a kábelezéssel![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- iPhone topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest