Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
Kolin_75
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vásároltam egy Samsung 40C 6000 Led TV-t, zöldfülű voltam, és meg is bántam a vételt. A sima UPC-s TV adás még csak csak rendben volt a színekkel, De az őrületes foltok ( clouding ) és a nagyfellbontású blueray ripp filmek színeltolodásai teljesen elvették az örömöm az elmúlt hetek alatt. általában 720, és 1080p-s rippeket nézünk HDD-ről, és a filmek színei mindig halottak, túl vörösek, vagy éppen fakók.... de sohasem az igazi.
Ezért Elhatároztam hogy cserélek akkor is ha dupla annyiba kerül majd az új.
Több hetes plázákba járás, és netes böngészéz után ami nekem tetszene az a következő 2db plazma:- Samsung PS 50C 7000
- Panasonic TX-P42 GT20A szívem a samsunghoz húzna, de csak a külső megjelenése miatt. De nagyon félek hogy a samsung led tv-hez hasonlóan csúnya színeket kapnék.. vagy a palzmáknál ez nem áll fenn? Szóval samsung vagy pana, és ha már az egyik akkor miért jobb pont az?
Ha van itt valaki akinek volt már ilyenben tapasztalata, kérem hogy írja meg itt.
PS: Illetve még egy kérdés: A megjelenített film színei múlhatnak azon hogy a tv beépített playere, vagy profibb külső lejátszóról meg a film?
Köszöneöm előre is.
-
Kolin_75
csendes tag
BBéci, Dorian !
Köszönöm a válaszaitokat.
Egyébként próbáltam már beállítani, de Mediaplayer módban nem engedi hogy a fehéregyensúlyhoz hozzáférj. Sima TV módban pedig hiába lőttem be a fehéret jóra, az a mediaplayer módra nem vonatkozik.. Szóval én a Samu C6000-el feladtam..Még most este elmegyek egy mobil HDD-vel, és egy kalibrált apple laptoppal a plázába és kipróbálom az említett két készüléket.. szivügyileg reménykedem benne hogy a Samsung PS c7000 nem fog a panasonic GT20-tól különbözni, mert akkor a Samsungot hozom el...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest