Hirdetés
Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Hali!
Ti melyiket választanátok, és miért?
PanasonicTH-42PV60E
Samsung PS-42C7HX
Samsung PS-42Q7HX
Köszi -
-
Boolash
aktív tag
Én a vásárlást karácsonyra tervezem, akkor az árak úgyis kicsit lemennek, csak addigra már akarom tudni mit akarok. De ha megindokolod,h miért várjak esetlegesen még tovább akkor hallgatok én az okos szóra .Én (képek alapján) külső designben nem látok túlnagy különbséget a 2 (3) versenyző közt.
-
Boolash
aktív tag
Na voltam a MM-ban, és tényleg ott vannak ezek egymás mellett. Nekem talán képileg a pana jött be a legobban, de aztán jött egy szakértő kollega, aki nyomkodta egy kicsit a samsungokat, és végülis ugyanolyan szép lett mind. A szakértő mondott olyanokat,h a samuban van olyan zajcsökkentés, mely a bemenő jelet szűri meg ( ?? ) meg automata fényerőállító, meg ő alapvetően a samsungot ajánlgatta, de észrevettem a pólóján a samsungos emblémát Aztán bementem a panasonic boltba, ahol elmondtam ezeket (főleg ezt a zajszűrős dolgot) azok meg jót röhögtek, hogy ilyen nem létezik, mert a szar bemenő jelből (ami itthon jellemző) mégis hogy csinál jót. Amúgy képzajcsökkentés meg mind a 2-n van. (az automata izét meg elfelejtettem megkérdezni. De az lesz,h még bemegyek egyszer, és viszek magammal egy dvd-t és úgy nézem meg ezeket. Csak az a para,h ezek után tuti nem ott fogom megvenni, mert ott ezek a készülékek jóval drágábbak mint máshol (depo.hu).
[Szerkesztve] -
Boolash
aktív tag
Én is most készülök tv-t venni, és pv60-ra gondoltam, de most akkor nemtudom Ha csak a felbontás a különbség..háát. nemtudom.
Én néznék számítógépről hd filmet rajta (ennyiben használnám ki a hd-t), de ha pa60-t veszem akkor nem néznék gépről, mert nemsok különbség van a dvd közt.. (vagy igen?) pv60-nak azért már nagy a felbontása, de az sem az igazi...á nemtom..
help mee -
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlását tervezem, ebben kérném a segítségeteket.
Egy ideje olvasgatom a fórumot és jelenleg 2 esélyest látok: 42x20 és ps50c430.
Ez a 2 tv úgy jött ki, hogy a nézési távolság 2-2.5 méter. A grafikonon látszik, hogy ide max 50" vagy felette érdemes FullHd. Anyagiakban 150e körül tudnék rászánni. Ez nem fix ár, azért még mehet feljebb is. A távolságból még az jön ki, hogy a 42" méretben épphogy elég... ezért jött a képbe az 50".
Felhasználása minimális TV nézés (mindig tv), PS2, mkv és divx filmezés vegyesen. Hangcuccomon sajnos nincs optikai bemenet (5.1 és 2 csatornás analóg és 9 pólusú DIN van). Ezt valahogy rá lehet kötni?
PS3 is tervben van, illetve egy media player (bár a ps3 ezt "kiváltja"). A c430-as beépített lejátszó hozza azt a szintet, mint egy ilyen külső lejátszó (akár PS3)? Engem nem zavar, ha a menü nem felhasználóbarát, vagy egy kicsit hegeszteni kell (fw frissítés) stb, a végeredmény a lényeg
Ha valamit rosszul gondolok, vagy vannak tippek, azt szívesen fogadom!
Köszi -
Boolash
aktív tag
válasz SaMURaIDrAkE #24821 üzenetére
Mkv-nál nem a PC végzi a dekódolást (vagy valami előkódolást), majd utána továbbítja a ps3 felé? Csak mert ekkor egy izmosabb gép kell neki azért..
Egyébként ez a média szerveres megoldás szerintem sem nagy dolog, meg nekem mondjuk alapból be van kábelezve, meg a gép is szokott menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest