Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
PV70-et felejtsd el! Megéri a többletpénzt a PV80, több minden fejlesztésre került (így pl. kontrasztarány nagyobb, újabb képjavító technológia van a PV80-ban, utóbbin több a csatlakozó is). Ezen felül a PV70-ek közül nagyon sok elpukkant 2000 óra üzemidő után. Ráadásul szervizben kezdené az életét? Már rosszul indul. Egyértelmű a PV80! Ráadásul 210 eFt nagyon jó ár érte.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
fetterr
csendes tag
Szerintem te vagy beteg öreg, ha marketinggyanusan csak kizárólag 1 márkát hajtotok!
Én Admin vagyok egy másik fórumon, nekem az, hogy "mindenki" az nem mond semmit, mert itt akár 20, vagy száz ember is lehet ugyanaz!
Engem ilyen dumával nem vertek át!
Milyen fórum is ez? A CHIP magaziné. Miből él a CHIP meg a prohardver?
Reklámokból! Ki fizeti a reklámokat???
Folytassam???
Egy biztos, az LG-ben is tuti lehet jó minőség!!
De azért kicsit érdekes, egyben felháborítónak tartom, ha egy olyan ember mint én vagy bárki feltesz egy kérdést itt senki nem válaszol, de ha valami nem tetszik, egyből ugrik valaki!!
Hogy is van ez kedves fórumtársaim??? -
drezso
tag
Hát bementem egy fossá világított multihoz képminőséget megnézni -mint írtad megérdemlem. Néztem teszteket is . Itt megjegyezném hogy legalább saját szememmel láttam a két képet- még akkor is ha nem ez a legideálisabb körülmény a képminőség megitélésére.Legalább az én döntésem alapján vásároltam meg atv-t.Haza sajnos nincs az a lehetősége a vásárlónak hogy a kiszemelt készülékeket otthon tesztelhesse és kiválaszthassa a számára jobbnak tűnőt. Gondolom te sem tesztek alapján vásároltál készüléket hanem azt vetted ami neked tetszett Én úgy gondolom ezek után is hogy mindenki a saját ízlésének és igényeinek megfelelő cuccot vásárolja -a tesztek meg arra valók hogy elolvassa az ember és vagy segít vagy nem a döntés meghozatalában . A döntés joga a tiéd-miénk
Végezetül annyit tennék hozzá hogy valóban ez egy Plazma tv fórum lenne -ne veszekedés legyen belőle- tehát kapjon helyet benne minden márka.[ Szerkesztve ]
-
fetterr
csendes tag
Az adminról annyit, ha figyelmes lettél volna akkor tudnád miről van szó, olvass vissza, mégegyszer nem írom le!
Az meg, hogy én szebbnek láttam az LG-t kristálytiszta látásommal, ahoz te sem véleményt sem kioktatást nem adhatol!!!
A fórumszabályokat meg tartsd be, mert az én hangnememről egy itteni MOD vagy egy admin rendelkezhet! -
kecskesadam
csendes tag
Az az igazság, hogy nekem egy kisebb is elég lenne, a keret 150eFt, de nem bánnám, ha a 100 Hz-et tudná. Sőt, ha még egy 1080p is beleférne, az már tényleg király lenne. De a nekem szükséges 32-es méretben amit Full HD-nek találtam eddig, az 50 Hz, a 100Hz-es HD Ready-k sincsenek túl sokan (vagy nem találtam őket , igaz nem nagyon tudom, hogy a 100 gyártóból kb melyik öttel volna érdemes foglalkozni. Eddig sony és samsung lcd monitoraim voltak, azok jók voltak...)
-
DM-Fan
nagyúr
A 37PX8ES és a 37PV8P közötti különbség a tuneren felül a színe. Előbbi ezüst, utóbbi fekete. Az árkülönbség indokolatlan, de mindenhol ez van.
Azért tudasd az ismerőssel, hogy a PV8 azért nem PV80, nem véletlenül olcsóbb! Ez az árkülönbség viszont indokolt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
metre1
tag
Nekem most olyan vga van ami tuneres 6600GT, azzal nem lehet kezdeni valamit?
Ha minden kötél szakad akkor jó a pc hangszórója, de jobb megoldás tv-re kiküldeni mert akkor távirányítóval is állítható a hang ereje.
Szóval van e valakinek jó megoldása?
Érdekelne a DM-fan véleménye is ezzel kapcsolatban.Samsung Syncmaster 740N, Gigabyte EP-35-DS3, Q9505, GSKILL 2*2GB DDR2 1000MHz, Galaxy GF9800GT, WD 320GB Caviar, Razer Diamondback egér és alátét
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest