Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz kezdocske #46831 üzenetére
A T kábel egész jó, ha Conax modullal fogod, nem lesz vacak a képminőség.
Írásodból nem derül ki, melyiket láttad jobbnak?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
napocska2
senior tag
válasz kezdocske #46833 üzenetére
Ha már van T-Home-os digitális kábeltévéd, akkor nagy valószínűséggel működni fog a kártya Conax-szal, mi is így használjuk. Természetesen ez csak megtűrt, de nem támogatott a T részéről. A digitális kábeltévé egyébként teljesen jó minőségű, legalábbis nálunk nincs vele gond.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kezdocske #49899 üzenetére
Jónak tűnik, a kihúzhatóság/forgathatóság viszont nagyot lök az áron, harmad-ennyiből is kijön egy korrekt konzol, ami nem kihúzható. Az igazat megvallva nagy merészség gipszkarton falra szerelni, arról már nem is beszélve, hogy a kihúzható konzolnál sokkal nagyobb erők hatnak a csavarokra is. Én ezt tuti nem merném így feltenni!
Get Moded!
-
junkpod
veterán
válasz kezdocske #49899 üzenetére
ne haragudj, de egy 50"-es tv-t akarsz forgatni? mondjuk én azt sem értem, hogy bármekkora tv forgatásának mi jelentősége, hiszen a plazma 180 fokos betekintési szöggel rendelkezik.
Én egy olcsóbb és fix tartót javasolnék.
A gipszkarton meg gyakorlatilag semmit nem tud megtartani ami ilyen nehéz, még ha bútorlap is van mögötte, akkor is simán kiszakadhat az egész bútorlapostól, mindenestül... Persze ha nem csak egy bútorlap, hanem egy teljes szekrény áll mögötte ami önmagában képes megtartani a tv-t akkor a gipszkarton nem játszik.
(#49916) kezdocske
hát ez még rosszabnak tűnik nekem, ez tuti nem bír el eg y50"-es tv-t, ha nem csavarja ki a falból a rögzítést akkor a saját tengelye fog kiforulni![ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kezdocske #49916 üzenetére
Hát, 10 cm azért elég sok és még azon felül ugye a téglába is be kéne fúrnod legalább 5 cm-t és azt betiplizni, ami elég macerás és hosszú csavar is kéne, plusz ugye az erő a csavar fejére hat, ami meg a gipszkartonon támaszkodna, szóval nem biztos, hogy jó ez így.
Konzolnál a VESA szabványt kell figyelni, ezen felül a méret- és súlykorlátozást - ahogy írtad is. Plusz azért legyen minőségi anyagból, ne legyen nyeklős-nyaklós. Én fixre szerelném, nekem is billenthető a konzolom, de sose használtam ezt a funkcióját, nincs rá szükség. Egyébként sem reszkíroznám, hogy az állandó mozgtás, feszegetés miatt sérüljön a panel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?