Hirdetés
Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Én nagyon láttam a sárgás zöldes "sávokat" forrástól és napszaktól függetlenül pl.: feliratot olvastam majd fölé néztem, de pislogás közben is. Nem volt olyan sokáig nálam a tv hogy megszokjam, de volt aki itt azt írta neki sikerült. A vibrálás egy 50 Hz-es crt után is látszott, de csak a világos részeken. Tápzaj szerintem túl van lihegve. Képzajról annyit, hogy nem kell közelről nézni (10 cm) inkább zöld pöttyök vannak mint rizsa, nem kell vele foglalkozni. Mindegy hányszor viszed vissza a tv-t a vásárlás napja számít.
Mint kiderült azon kevesek közé tartozom akik látják a fenti plazma hibákat ezért nem kell túl komolyan venni mindenképpen nézd meg többször személyesen több féle forrással és ne szándékosan hibákat keresve.[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
DM-Fan
nagyúr
1. Valamennyire látni, különösen, ha érzékeny vagy rá, de szerintem sokat javult az elmúlt években. Van, aki egyáltalán nem észleli.
2. Nem gondolnám, hogy szignifikáns javulás lenne jellemző, bár tény, hogy a panel karakterisztikája módosul, így valamelyest tényleg enyhül a mértéke. Egyes példányok között is lehet szórás azonos típuson belül, sajnos a panelek minősége változó.
3. Szerintem nem, nem környezetfüggő.
4. Valószínű csak kiélezett helyzetben látod, ami pozitív. Sok esetben egyébként máskor nem is észlelhető.A tápzaj más jellegű, mint a CRT nagy frekvenciás sípolása, inkább cicergő hangot képzelj el.
A villódzás nagy, világos, homogén felületeknél feltűnő, vagy ha a perifériás látómeződbe esik a TV. Ha ezen helyzetekben nem észleled, akkor erre sem vagy érzékeny.
Valószínű a ditherzajt láttad, aminek mértéke normalizálható a megfelelő beállítások eszközölésével.
Garancia tekintetében: december 31. előtti vásárlás, majd 2012. január 15-ig történt regisztráció esetében megkapod az 5 éves kiterjesztést.
A boltok közül mindhárom korrekt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
GeneraL_XTX
veterán
Az nagy baj ha már észrevetted. Ugyanezért adtam el én is anno a GT20-amat. egyszerűen nem tudtam ezzel együtt élni.
1, minden filmnél látni fogod, főleg a nagyon kontrasztos helyeken (pl sötétben a lámpák, stb)
2, bejáratás után nekem nem szűnt meg, de még csak nem is mérséklődött pedig én is ebben bíztam
3, ront
4, igen
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest