Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
Anno a Radeon 4850 single slotos VGAk 100 fokra is felmelegedtek játék közben (celsiusra ) mégse lett semmi bajuk. Nekem is volt, másfél év után adtam el, szvsz még ma is működik vhol.
Hőmérséklet miatt aggódni olyan mint a féltékenység: értelmetlenül zavar meg egy működő dolgot(mi a különbség a között ha azért nem használod mert félsz hogy túlmelegszik, vagy azért mert már tönkrement?
honnan tudod mi az a hőmérséklet amit már nem bír el?
mi lett volna ha Nagy Sándor azon aggódott volna hogy mivel fogja etetni azt a rengeteg embert? )(Anno mindenki azt mondta nekem hogy a GTX275 OCd meg a 2 magos 2ghzes Phenomom 4 magosítva 3.7ghzen egy jól szellőző házat kíván.
Mondtam nekik: ha majd ebben nem bírják, veszek olyat (franc fog szétszedni egy működő rendszert, pénzen minden megvehető kivéve az időt )
Nyáron lefagyott a 8 ezer HUFos noname házamban. Megoldás: levettem az oldalát Fogalmam sincs hány fok volt vagy most mennyi. kb 15 hónapja megy így ... feltennék rá 1 millát hogy hamarabb fogom nagyobb teljesítményűre cserélni mint hogy behalna bármelyik.)[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest