Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz pmheros #37914 üzenetére
1:nem,megjelenit minden sort,csak az 1080-ból 900 frissül egyszerre 1 képváltásnál,de a maradékot is megjeleniti,csak az az előző képtartalomból marad vissza..
2: igen,ez a helyes magyarázat. Megjegyzem a 900 és az 1080 sorfrissités különbségét az avatatlan szem nem veszi észre,esetleg teszt DVDn érzékelhető.
3: nem még teljes képernyőváltásos gyors mozgásnál sem okoz elmosódást. Annál inkább előhozná egy 3-400 soros mozgóképfelbontású,mindössze 50-es frissitésre képes LCD
.
Azért játéknál vigyázni kel az állandó képtartalmakra,pl HUD nem engedélyezése és 2-3 óránként szünet (ami nem kikapcsolást jelenti hanem teljes képernyős adás megjelenitését).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zippofcy #38243 üzenetére
Itt nem arról van szó,hogy változtatna a jelen. Hanem hogy a jöbb készölékek elkülönitett audio és video áramkörökkel dolgoznak ellentétben az egycsipes lejátszókkal. Valamint jobb minőségű csatlakozóik,vezetékeik és kötéseik vannnak és főleg jobb Dac-juk van,nem beszélve a tápellátásról, Ennek fényében gondold át ujra a mondanivalód,hallgass meg egy láncon jobb és rosszabbb ,és külön dac-al felszerelt lejátszót utána ird meg tapasztalatod.
-
törölt tag
válasz zippofcy #38246 üzenetére
Azzal egyetértke hogy a dac nem szol bele a digitális jelbe és semmi " nem nyul a jelbe",amig eredeti formájában továbbitd azt.De a jel milyenségébe beleszol a megépitettség (azok a tényezök amit taglaltam),a saját DAC csak akor ha analóg módon továbbitod a jelet.És igen,digitális formában megy ki a jel és az lehet kódolt,amikor un. Bitstream és kódolatlan,ami PCM vagy LPCM lehet.A dekódolást ilyenkor nem a DAC hanem a beépitett dekóder végzi.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz zippofcy #38398 üzenetére
Igen,a Denon 1306 elég kisfelbontású szerintem, 6 éves belépő modell.Nme rossz ugyan a hangja,de nem éri el pl a 1706-os részletezőképességét.Pláne a 3806-osét.Nekem olyan van,az simán lenyomná. És DM-Fan H/K AVR 255-e sem vallana szégyent,sőt!!
Hangfalakat nem ismerem,arról nem nyilatkozhatom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zippofcy #38402 üzenetére
Maradjunk anyiban hogy az erősitőknél az AA osztály nem a mosógépek minőség és fogyasztási indexét takarja,főgeg nem non plus ultra. Egész másról van szó.a működési elvét takarja,miszerint a kimeneti pontok mindentől függetlenül nyitva vannak és teljesen nyitottt kimenő kapuval dolgoznak,hatásfokuk nagyon alacsony,33% körüli.
-
törölt tag
Tehát teljes tisztelettel kérdezem tőled: ha bort kér valaki és mondja neked hogy tescos kannás bort szeretne,te nyugodt szivvel-lélekkel ajánlod neki? Esetleg annak tudatában is hogy kicsit hozzátéve jobb élvezetű bort is kaphat? Szerintem erős NEM lesz rá a válaszod. Nos,te a bort, Béci meg a házimozit (is,és a többi társ-technológiát is) ismeri jól és ajánlja ugy hogy tudja,mi a kettő között,mármint egy genius és egy jó erősitős rendszer közötti különbség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Denyiro #39054 üzenetére
Nem vagyok ellene a köztes rendszerek: nekem se telik miliós cuccokra,(nem is vágyom rá,megelégszem a Denonommal és egy hozáillő hangdobozszettel) de azért az alsó végletet sem szabad erőltetni,ha lehet jobb alternatíva is.És inkább gyüjtögetek kicsit,mint egy alsókategóriást kössek rá.
-
törölt tag
válasz Denyiro #39054 üzenetére
Nem vagyok ellene a köztes rendszerek: nekem se telik miliós cuccokra,(nem is vágyom rá,megelégszem a Denonommal és egy hozáillő hangdobozszettel) de azért az alsó végletet sem szabad erőltetni,ha lehet jobb alternatíva is.És inkább gyüjtögetek kicsit,mint egy alsókategóriást kössek rá.
-
törölt tag
Kérdésre rátérve nem neked válaszoltam hanem Parcinak,neki szólt.De ha képbe kerültél,neked si válaszolok.
Ha a tévét kérdezed, Akkor inkább 50G30.Nem a 2-s 5 milla kontraszt a különbség hanem a képnimőség jobb eleve. Ha a +10 coll számit akkor várnék egy Samsung 60D6900-ra.
Ha a házimozira vagy kiváncsi,gyere a topicjába. Én ennyiből vagy használt (simán kijön) vagy Onkyo HT-S5305 vagy ennek az utódját javasolom.És a házimozi "jósága" nem abban rejlik hogy "fél hangerőn beszakad a melkasom".Tehát mindenképp hallgass meg egy jobb rendszert vásárlás előtt,utána ha megmaradsz a geniusnál,egészségedre. Ha telik kicsit jobbra akor Onkyo 508+hozzávaló hangfalszettel,pl Poikl TSI vagy Proson Libra szettel már igazán nem bánnád meg. -
törölt tag
válasz kola99 #39342 üzenetére
Ha a bálványimádó azt jelenti,hogy kategóriájukból és az árukhoz mérten a legjobb képpel rendelkeznek akkor jelentem: én is bálványimádó vagyok,legyen és Panasonic vagy Samsung a neve, és G20 vagy C650.az prófétája. Pedig részemről ellenzek mindenfajta vallást és vallásos megnyilvánulást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Redchucky #40232 üzenetére
Ha megnézed az elérhető csatornakinálatot és az elérhető BD-k smennyiségét és árait, akkor magadtól is rájöhetsz hogy még hosszú ideig létjogosult a HD Ready. És a Full HD-s anyag is szépen mutat HD ready-n is. 3 méterről FHD legkevesebb 55" kell az is csak akkor ha tulkorrigált szemed van mint Madgie-é.
-
-
törölt tag
Én is azt látom hogy a madaras nevű kvázi tag felemlitett ugyan két könyvet de semmit sem tanult azokból. Pl. Feynmann leirta,hogy ne csak olvassuk a könyyvet, hanem kisérletezni (értsd: tapasztalni) is kell.
Béci: Egyetértek én is TCR-el.
Eaglesas: tapasztalataidról irj inkább. Senkit se érdekel a más fórumokról lopott adataid,amelyek régiek is és esetleg akár falsak is lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz burgatshow #43123 üzenetére
Sajna csak sztereóban küldi ki az optikai a HDMI forásokat.
Erősitőre kellene kötni a forrásaid,és külön kellene a tévére küldeni a filmeket. Vagy erősitőn keresztül HDMI-n. -
törölt tag
válasz burgatshow #43125 üzenetére
Nincs mit..
Usb-t küldi ki egyedül 5.1-ben.. -
törölt tag
válasz burgatshow #43127 üzenetére
Így van,fő az optimizmus... És lesz egy nagyon jó tévéd!
Házimozit meg majd ha futja... pl Onkyo HT-S5405 elérhető árú és tud mindent ami neked kell. -
törölt tag
válasz Skillet #44490 üzenetére
Itt mindenki meg volt elégedve a C7000-el,sztem az is jó,jobbb mint az idei 5-ös sorozat.
Harmantrade,ezt többen dicsérik itt.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest