Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz diablo666 #18329 üzenetére
De vigyázz azért mert a FAT32-n nem mennek a 4 gigánál nagyobb filmek,pl mkv vgy Divx HD.
Elolvastad az 1.sz hozzászólást?Mert akkor nem jönnél a "gagyi"adatokkal hanem néznéd pl.a ghottürést amiben az LG lemarad a másik kettőhőz képest,és a Pana magasan jobb a másik kettőtől.És nemcsak ebben hanem képminőségben is.Ezért magasabb az ára,minden oka megvan rá.. -
törölt tag
válasz IrsaiOlivér #18419 üzenetére
Akkor 50es vagy nagyobb is kell.És bőven elég a HD ready X20as.
42 nagyon kicsi fog lenni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #18473 üzenetére
Igen,4-5 méterröl ebben a méretben mindegy,hogy ready vagy full..135-böl viszont már Panasonicban kijön a P42X20E ami jobb mint a C2-es.Inkább ezt válaszd.Ha csak nomál tévézésre,dvdre kell,sokkal jobb választás,mint az LCD-k,kicsik is lennének az általad választottak.50"es méretben kellene gondolkodnod de oda még gyüjtened kellene Samsung P50C430-ra170 ezer.Vagy LG 50PJ250,Panasonic C2-es 173 ezer,X20E pedig 200 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Danniel #18488 üzenetére
Gondolom elolvastad az 1.sz hozászólást is,(jól tetted).Én inkább az X20-at javasolnám,(de nem rossz a C2se!) És ha visszaolvasol pár hozzászólást akkor látod a különbséget, -több csatlakozó,jobb elektronika.Csatlakozók kellenek neked Digihez,médialejátszóhoz,és még esetleg BD/DVD-játszóhoz is.USB-ről ne várj hogy lejátsszon,a médialejátszóval sokkal jobban jársz.DVB-C van benne.Legolcsóbb 50es az LG PJ250 kicsit többért Pana C2-e.Szvsz megérné még gyüjteni picit,ha tudsz,mert november végére/december elejére ugyis esik az áruk. Szerintem.
-
törölt tag
válasz crabmanHUN #18564 üzenetére
A plazma nem igazán monitornak való:nem szereti a hossszabb képelemeket a kijelzőjén,de filmre és játékra jobb az LCD-nél.
Én a Samsungnak adok egy pontot,ha lehet azt válaszd.,az ideiek nagyon jó szériák lettek,szerintem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz moland007 #18583 üzenetére
Az LG lejátszója-BD560-70,390- nagyon sok formátummal megbirkozik,azt javasolnám megnézni első körbn,ha nem szánsz rá kb 60 ezret,akkor viszont médialejátszók előnyben.
Hangositás nem egyenlő házimozival,de alapot valóban ad neki.Így tudnod kell hogy az 5.1 nem kibővitett sztereó hanem 6 diszkrét csatorna.Tehát centert pótold. És a sarokba helyezett hangfal megnöveli a visszavert hangokat,ez a mélytartományt erősen megnöveli.,minél több fal határolja,annál hatványozottabban.és a káros állóhullámokat is gerjeszti.Szerintem.
-
törölt tag
válasz moland007 #18582 üzenetére
Ezt nem tudom kinek irtad,nem veszem magamra de semmi bántót,se személyeset nem irtam,csak hogy nem túl jóhelye van sem az erösitőnek,se a hangfalaknak,és ez vélemény,amit fenntartok.A kevés pénz sem baj....És 91-ben már én is tul voltam az első hifi tornyomon.És fogalmazni én sem tudok,fogadok,Béci néha kapkodja a fejét.. -ez van,olvasni jobban szeretek.
Kaptár 4et holnap nézem meg... ha sikerül. -
törölt tag
válasz moland007 #18582 üzenetére
Ezt nem tudom kinek irtad,nem veszem magamra de semmi bántót,se személyeset nem irtam,csak hogy nem túl jóhelye van sem az erösitőnek,se a hangfalaknak,és ez vélemény,amit fenntartok.A kevés pénz sem baj....És 91-ben már én is tul voltam az első hifi tornyomon.És fogalmazni én sem tudok,fogadok,Béci néha kapkodja a fejét.. -ez van,olvasni jobban szeretek.
Kaptár 4et holnap nézem meg... ha sikerül. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Pulsar #18758 üzenetére
Van sokkal olcsóbb is. és DM-Fan- é is nagyon jó.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Pulsar #18801 üzenetére
Aki lakatos vagy gyakorlatias annak könnyű. Egyébként le a kalappal előtted! Motor is belefért 5 ezerbe?
Vezeték: vagy esetleg veszel 3 métert és messzebről ráengeded,oldalra alul kivezetve. Sajnos nem találtam sodrottat belőle,amit esetleg spirálozni lehetne.Vagy tuloldalt felülröl leengeded ellenoldalt ahol az antennát beledugod, befogatod,és tehát fentről menne le az egész,még nem is lenne látható, Ha 1 métert mozog,akkor megoldhato sztem. Ha oldalra mozog,fent függönykarnisba beletéve is elrejhető.akkor középről kell indulnod.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pulsar #18806 üzenetére
Azért gondoltam függönykarnis mellett futtatni,egy rudon spirálba tekerve mert akkor ott vezetve nem akadna el.mitegy távtartóként funkcionálna,de annak nagy hely kell hátul.Képet küldhetsz. HDMI-t ha nem is spirálozva de bele lehet vezetni USb wifin lehetne az igazi,de sokan arra panaszkodnak hogy akadozik...
-
törölt tag
válasz neo-geo #18951 üzenetére
Összerakás-beállitáshoz legelső lenne a kézikönyv elolvasása és alapos áttanulmányozása, legalábbis nekem.Pedig részemről tul vagyok már pár tévé összerakás/falraszerelésben. Aki vette az meg biztos nem médiajátszónak vette hanem tévének. És annak első osztályú. Szerintem. G20-nál én nem rágódnék 20k-n egy médiajátszóért.
-
törölt tag
válasz neo-geo #18953 üzenetére
Ahhoz nekem se kell. És többminden máshoz se.De a médialejátszó-kompatibilitáshoz és "belőni" az egyéb képességeit illene.. Főleg aki először látott ilyen tévét..Akkor kimarad neki az avi és egyéb formátumok lejátszása. Ami mondjuk nem is baj,jobban jár pl.MindigTV-vel vagy DVD/Blu-ray lejátszóval is. De tévének a G20 kiváló. Csak gratulálni tudok neki hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz neo-geo #18953 üzenetére
Ja "belövés"!
Remélem normál vagy THX cinema módba állitotttad a készüléket és nem "nyúlkáltál" vagy "piszkáltál" bele se a kontraszt,se a fényerő beállításokba, legalábbis nem húztad egekbe ezeket az értékeket! (Könyv nélküli álllitgatást tévénél csak így nevezhetem,meg kontárkodásnak.) És ugye felvilágositottad az illetőt ennek és a bejáratásnak a szükségességéről és a fontosságáról?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz neo-geo #18958 üzenetére
Ahhoz épp tökéletes választás neki a G20,sőt még a játék is belefér.Ha vesz HD lejátszót,először olvassa el a használatit,de müködése nagyon egyszerű: bekapcsolja, bedugja a pendrive-ot vagy a HDD-t,kiválasztja mit akar nézni és okézik és ennyi.csak az első beállitás lehet neked macerás lesz, eddigiekből feltételezve (könyv nélkül, 6 csavar becsavarásához elegendő tudással). .
-
törölt tag
válasz neo-geo #18961 üzenetére
Bocsi,de én is faluhelyen lakom.És itt is előfordul hogy vesz vki tévét és aztán segitséget hiv a beállitásához.Az sose gond ha valakinek meghaladja az értelmét valami teljesen új dolog számára,ilyen városban is előfordulhat.És nem lenézni kell az ilyett hanem segiteni neki.nem csak "nem érdekli" aztán "majd vesz"... És az nálam sem gond ha egy tévé meghaladja a tudásomat,nem fellengzősködöm utána hogy "nem az első tévém". Azért is van a könyve hogy eligazodjak benne. Ne Panasonicot vegyen blu-ray lejátszónak szerintem hanem LG-t és azzal le tud játszani mindent.
Vedd észre: segiteni akarok nem kötözködni. Nemcsak neked: a tévét vásárlónak is. Téged se nézlek kuplungosnak. Csak azért még csiszolódnod kell...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz neo-geo #18969 üzenetére
Semmi gond a választásával... Azt vesz amit akar,én csak dönteni segithetek. Max nem néz avit se mkv-t.Lemond a pendrive-ról való lejátszásról nem beszélve arról hogy olcsóbb is majdnem egy 20assal.
Ha meg jót akar akkor Dune 1.3 Prime HDI. Kicsit drágább de sokkal jobban illlik a g20-hoz. Szerintem.(Ha vélemény akkor ezt hozzá szoktuk tenni.) -
törölt tag
válasz neo-geo #18972 üzenetére
Értem. Mindenesetre tévét választani nagyon jól tudott a szomszédod. Ezért le a kalappal előtte! Nem dőlt be a rengeteg "vegyél lcd-t mert olcsóbb,keveset fogyaszt" féle vakitásnak,maszlagnak! Az LG BD 570-re vagy DUNE lejátszóra mindenképp rá kell venni de ha nem akarja,nem tétel.Itt a panának max minőségelőnye van illetve DUNE-val még az se: a Dune az árának dupla árú lejátszókkal van pariban+médiajátszó is egyben (több boltban hallottam).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sztomi1981 #19097 üzenetére
Pro4 tavalyi,pro5 idei technológia,gyorsabb és más algoritmust használ.
Nézd meg egymás mellett a kettőt és akkor írj ilyet hogy megéri vagy nem. Ha meglátod,nem is lehet kérdés,hogy minden pluszban kiadott fillért megér.Szerintem.
A NeoPDP-t a Piótol örökölte,és ez meg is látszik rajta. -
törölt tag
"A dvd lejátszóból yuv-on, 576p-n jön a jel, ez így megfelelő, lehet káros?"
Az yuv a komponens kimenet és lehetőleg állitsd át 720p és ha ez nem lehetséges akkor 576pbe.Tehát ne i legyen mert a p közelebb áll a palzma képalkotó rendszeréhez.Nem káros de erősen javasolt átállitani.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest