Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz arty #2230 üzenetére

    Dehogynem.Elfogultak vagytok sajnos. Nekem is van PS4 prom-m, nagyon jól láttam az Order hiányosságait is, a kevés FPS-t a kicsi tereket és a sokszor elnagyolt textúrákat. Ezt persze ellensúlyozta a művészi kivitelezés, egy remek és rövid játék volt.A GOW vagy HZD mellé simán oda tenném a Tomb raider új részeit.
    UC4 nekem nem volt egy maradandó élmény, már kifejezetten untam a végére.,de azért végigjátszottam, ezzel szemben a kiegészítő részét a két csajjal megvettem és fél óra játék után hanyagoltam. gyerekes volt nagyon és gyenge.
    Nekem az aktuális piacon a RDR2 volt az egyik legszebb játék.
    Nem arról beszélek, hoyg a csúcs PC-k teljesen kiváltani akarnám, hanem arról, hogy ígértek egy előrehaladott RT támogatást, fejlett AI és Fizkai fejlődéssel.Remélem ehhez elég lesz ez a hardver.. Bár igaz, Nintendon is megoldották, szóval van remény..
    Nálam egyenlőre a Box a befutó a Ninja Theory miatt, GOW nem jött be, Pókembör nem jött be Last of US amit 3 x játszottam végig és ez miatt veszem meg egyedül a Ps 5-t jelenleg...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák