- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz bolcsodal #67449 üzenetére
LOL nem lehet visszakérni a zsét...
Egy próbát lehet tenni. Lásd: gyakran ismételt kérdések: Playstation Store tippek trükkök: Pénzvisszatérítés ps store-on?
Osztott képernyőben is lehet amúgy a játékkal játszani.
Sőt, mintha egy személyes túlélő mód is lenne.[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz bolcsodal #67449 üzenetére
Ha nem éred el a single részt sehogy és tényleg már az elején kéri a PS Plust akkor sztem verhetsz asztalt.
*Online multiplayer also requires a PlayStation®Plus subscription.
Itt nem írja hogy a single is.
Esetleg ezt elolvashatod -
káen
tag
válasz bolcsodal #67456 üzenetére
Aktualis tapasztalatom: megvettem a játékot, kb két ora alatt rajottem, ez nem az én vilagom. Egyik elerhetosegukon tort angollal leirtam ezt nékik (tenyleg nem ragoztam tul, három mondat volt összesen). Kertem, hogy utaljak vissza a penzt es deaktivaljak a játékot. Par napra ra jott a level, hogy ok csak angol storeval foglalkoznak, vegyem fel a kapcsolatot a magyar reszleggel. Most nem vagyok otthon, ezert félretettem az egeszet, de két nap múlva jott a mail, miszerint a jatek ara megjelent a walletemen. Szerintem teljesen korrektek voltak.
-
danih
veterán
válasz bolcsodal #67456 üzenetére
Mondom verjél asztalt hogy nem volt odaírva hogy PS+ nélkül a játék egyáltalán nem hozzáférhető.
Ez hibás tájékoztatás és erre alapozva térítenek vissza pénzt (Vita topikban volt nemrég valaki aki megvett egy játékot PSTV-re mivel kompatibilisként volt kirakva - kiderült vannak inkompatibilis funkciók - visszakapta a pénzét simán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest