- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz Kendek #159244 üzenetére
Leírtam, miért csalódtam: mert gyakorlatilag belelovalltam magam/túlzottan reménykedtem, hogy amit igazán szeretnék megvenni, akciós lehet, miközben tudhattam volna, hogy simán kimarad, mert japán játék, ráadásul Sega és Project Diva, ami nem tipikusan a gyakran akciózott kategória. ^^"
Nem vágom, te ebből hogy jutottál el addig, hogy a kemény egy éve vett PS4emre mindent megvettem, amit valaha akartam (miközben kb az engem érdeklő játékok 20%-a ha megvan, és folyamatosan jönnek ki továbbiak), és minden leárazás csalódás lesz nekem. :,D
Csak annyi, hogy még amit meg akarok venni és le van árazva, az sem érdekel most perpill, mert tényleg ezt a játékot szerettem volna (plusz helyem sincs, illetve mint szintén írtam, lehetőségem se nagyon lenne játszani őket, azért meg nem veszek meg semmit, hogy évekig kerülgessem). Na mindegy, talán majd legközelebb.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest