Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    No kipróbáltam a waterflexet habbal...hát hűűűűű, no de sorjában.
    Kicsit lassabb a folyamat, nem durr bele 4-5 perc és kész :)
    Már hiányzott a borzpamacsom, így végre újra volt okom elővenni, sima tégelyes Nivea borotvakrémet használok, ezt nagyon szeretem, mert e vitaminos, ami jót tesz az eléggé érzékeny arcbőrömnek, plusz nagyon jó az illata, ennek meg az asszony örül :)
    Felkentem a habot nedves arcra, és jöhetett a borotva. Sokáig azt sem tudtam, hogy nyírja-e egyáltalán, mert jó pár napos borostám volt, és azért, ha nem is fáj, de megérzem néha, hogy meg-meg húzza. Itt semmi ilyesmi nem volt, plusz úgy siklott a bőrömön, hogy csak na, tök jó érzés, nulla akadás, se arcszesszel, se máshogy nem siklott még így a villanyborotva. Időnként megjárattam a forró vízben, hogy a hab el ne dugítsa, bár nem nagyon tűnt úgy, hogy erre szükség lenne, jól megoldották, nem fullad a borotva. Mikor már tologattam egy ideje az arcomon, akkor megtapogattam, hogy mi újság a hab alatt, és itt jött a meglepetés..nagyon jól levitte, a macerás helyeken is. Mikor meguntam lemostam a habot és akkor jött a végső teszt, és tökéletesen teljesített. Sokkal simább, mint mikor szárazon használom, nem viccelek szinte olyan simaságú lett, mint a pengés borotválkozás után. De a legjobb benne, hogy a krémtől puha lett az arcbőröm, az asszony megtapogatta és hűűűzött ő is, szóval már ezért megérte :)
    Van persze pár hátránya is:
    - macerásabb, kell hozzá egy kevés előkészület, és tovább is tart
    - a plusz dolgok (krém, pamacs) több helyet is foglalnak, utazásnál nem hiszem, hogy vinném
    - a borotván olyan fehér réteg alakult ki, ami a nehezebben elérhető részeken ottmaradt, és a sima víz nem vitte le (viszont a folyékony szappanos víz gond nélkül eltüntette).

    Összegzés: nem hiszem, hogy minden alkalommal így fogok borotválkozni, de heti egyszer a nagytakarítás előtt sztem marad ez a móka :)

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák