- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
válasz L|zsidoboz #13373 üzenetére
Azért kiváncis lennék hányan írtak már botot. Mikro/alacsony limiten simán megoldoldható egy egyszerű ABC pokert játszó nyerő NLHE CG bot. És nyilván nem youtubon kell hirdetni és akkor a termek nem tudják a saját progiról h az bote v nem.
-
Jazz
veterán
válasz L|zsidoboz #13373 üzenetére
haha Na ja, ez a valószínűbb.
sasa:Valószínűleg így járnak. Amúgy meg ha ilyen működne 100%-osan, eleve nem lenne online póker, de asszem ezzel kezdtem.
Bot-ról meg csak annyit, hogy: Ha egy sakkprogramot meglehet úgy írni hogy megveri a világ legjobb sakkozóját, egy póker progi sem nagy was ist das.
Pl.: Valószínűséget számol (ez egyszerű mint az 1x1), ennek megfelelően cselekszik, óvatosan játszik, kicsit nyer mindig, asztalt vált, néha random blöfföl, vagy játszik meg rosszul jó lapot, hogy még kevésbé tűnjön bot-nak. És hogy miért jó? Mert biztosan játszik, ami nagyon lassú, de összességében nyer. És sok kicsi sokra megy. Főleg ha 24h-ben tolja több asztalnál. Én valahogy így képzelem el. Ezt szerintem sokkal könnyebb megírni mint pl. egy játékprogramhoz egy bot progit.
Ne adj' Isten, még azt is beleprogramozták, hogy figyelje az játékos szokásait, statisztikát vezet, és ezt hozzáigazítja az egyszerű valószínűségszámításhoz, hogy adott szituációnál mit cselekedjen. Aztán öntudatra ébred, és háborút indít az emberiség ellen.[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Subaru topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest