Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Qorthral #1739 üzenetére

    Én úgy voltam vele, hogy meghagyom a rutinosabb fordítóknak, és, most néztem be, hogy lefordította-e valaki, egyébként bevállaltam volna a kanyart, csak az nem olyan minőség, mint pár korábbi fordítás. Annak nincs sok értelme, hogy olyan csinálja meg, aki bizonytalan, maga is várja a magyart, hogy biztos legyen, hogy jól fordította és értelmezte a kérdéseket, utána pedig a másik rákérdez, aztán egy 3. pontosít, majd várunk a megerősítésre, hogy te írd le, hogy akkor mi a tuti.

    Egyébként biztos lefordítja valaki, már csak azért is, mert úgy nem jó még nyerni sem, ha az ellenfelek egy ilyen miatt hátrányból indulnak. Itt szerintem mindenki örülne, ha még többen játszanának és még keményebb lenne a mezőny.

    A türelmetleneket a topicban pedig egy pozitív dolognak kell felfogni: azért kérdezik a futam után pár órával, hogy mikor lesz már eredmény, meg mikor lesz már kérdősor, mert a tippjáték fontosabb, mint maga az F1 futam. Sokan itt a futam közben is azt nézik, hogy hogy állnak pillanatnyilag a tippel, meg azért szurkolnak, hogy akire tippeltek, az előrébb jöjjön.

Új hozzászólás Aktív témák