Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz maestro87 #23883 üzenetére

    A Banggood ha forintban van kiírva az ár akkor forintot kér le a kártyáról, a Gearbest-n Paypal kliense meg egy kicsit hozzájuk van igazítva, nem azonos az eBay-ével. De ezek fizetési kliensek, nem pedig maga a Paypal, ezek régebben sem voltak egyformák.
    Ugyanúgy van eltérés az eBay.com-on való fizetésnél is, ha az UK oldalon vagy a DE oldalról fizetsz a Paypal-l más a fizetési felület, ott nem tudod fizetéskor a konverziót átállítani.
    Nem lehet egységessé tenni, vannak eltérések, és ezek nem hibák. Mi sem vagyunk egyformák mégsem mondjuk a másikra, hogy hibás, mert nem úgy néz ki mint én.
    Azokat az oldalakat változtatták meg az új felületen, amelyek a használatot gyorsítják, könnyebb legyen a mobil felület használata, egyszerűbb legyen karbantartani, ezért a számítógépes felületen is kellett változtatni.

    Nálam jól működik, nem áll szándékomban megkérdezni, hogy másnál miért nem, nem igazán érint. A tényleg hibákra rászoktam kérdezni.

    Még egy dolog, ezt a rendszert nem mezei programozók bütykölgetik, én azt látom, hogy február óta, amikor nálunk is elkezdett működni az SMS védelem és voltak problémák úgy 2 hét alatt helyrerakták a dolgokat.
    Egyébként az nem kis munka volt, ha végig gondolod, milyen technikai megoldással tudják biztosítani, hogy lehetőleg mindenki a saját országos, saját mobilszolgáltatójától kapja az ingyenes sms-ket Európában. Ami most már rendben működik. Így jobb lett a fiókok védelme.

Új hozzászólás Aktív témák