Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    addikt

    válasz LLaci89 #6333 üzenetére

    A PoE több mint három éve fut és nem P2W. Te kasszírozó behajtót vizionálsz, mert juj, innen kezdve biztos az lesz. Szerintem meg miért lenne, ha eddig sem az volt? Három év után kicsit erős azt mondani, hogy "úgy szokott kezdődni".

    A stash tab-ért eddig is fizetni kellett, pedig ha valami, akkor a cuccok elhelyezhetősége sokkal többet számított a "győzelem" szempontjából, mint egy nem kötelező lehetőség.

    De tényleg csak azt tudom mondani: ha ezen ennyire felhúzod magad, akkor nem kell játszani vele. Főleg, ha csak itt pörögsz miatta, aminek annyi jelentősége van, mint a tavalyi naptáron a légypiszoknak. Nem poénból írtam, hanem komolyan, hogy ha szerinted ez akkora gond, akkor írd meg nekik, annak van értelme.

    Azon pedig nagyon csodálkoznék, ha az "embereknek" tényleg ekkora gondjuk lenne vele. Leginkább azért, mert akit tényleg érint, mert rendszeresen kereskedik, százas nagyságrendű eladó cuccal, azoknak a 99%-a már eleve rendelkezik premium tabbal - ki a hóhér tart észben alkalmasint négy különböző ligában 50-60 tabot sorszám szerint? Az ő szemszögükből éppen hogy egy meglévő befektetéshez kaptak ingyen egy plusz értéket.

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák