Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz Plazmacucci #22757 üzenetére

    Ez egy hack'n'slash játék, ami nagyjából arról szól, hogy napokon át csak grindolsz, hogy egy kicsivel jobb cucc kiessen. Ha minden jobb cucc kiesne mindenkinek 1-2 hónap alatt, akkor nem lenne szükség trade-re, és kb. minden interakció megszünne a játékosok között. (Elsősorban az "ismeretlen játékosok között"-re gondoltam, nem akik fent vannak a friendlisten) És nekem nagyon úgy tűnik, hogy a GGG ez ellen van.
    A gyűjtögetés meg szerintem a 4.0-tól fog megjelenni, amikorra is ígérték, hogy nem fog ennyi szemét hullani. (Azt még nem tudni, hogy cucc fog-e ugyanúgy ennyi hullani, csak nem lesz személt, hanem érni is fog valamit, vagy pedig keesebb lesz a drop, de azok jobbak lesznek) Mivel a craftolást szeretnék népszerűsíteni (ha ez még így van), így én egy olyat képzelek el, mint a Diablo 3-ba, hogy a cuccokat bontottad szét, és abból craftoltál.
    De ezek csak tippek, majd az ExileCon után okosabbak leszünk, meg talán tavaly ilyenkor, mikor már jobban látható a 4.0 (Mivel azt a Diablo 4 konkurensének szánják, könnyen lehet, hogy inkább kihozzák előbb, több buggal, mint később, de kevesebbel)

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák