- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lauro
tag
Arra lennék kiváncsi,hogy látatok e már szellemet vagy egyéb olyan dolgot ami elvileg nem létezik?Én egyik este láttam két alakot a kertben és mire kimentem senki nem volt ott.Annyira valóságosnak tünt ,hogy még köszöntem is.
-
B.Kox
tag
Lauro,
szerintem nem szellemet hanem betörőt láttál!
A betörőknek meg van az az érdekes tulajdonságuk, hogy ha rájuk köszönnek (tehát lebuknak) akkor azonnal kereket oldanak!
Tehát amit láttál abban nincs semmi természetfeletti!OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
addikt
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
crab
senior tag
Itt vannak jó sztorik:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gabró
tag
én még nem, de rendszeresen beszélnek hozzám
-
Lauro
tag
Valóban volt akkor már bennem néhány söricilin,de tényleg nagyon valóságosnak tünt.Egyébként batyámék az éjjeli pecálások közben rendszeresen látnak ufo-t modjuk az is igaz,hogy 2-3 lityko bort be is tolnak mindig elötte.
Tényleg nem látott még senki olyan dolgot amit utánna nem tudott megmagyarázni.Mondjuk a barátnőmet egy másik pasival láttam és nem tudtam megmagyarázni,de nem pont ilyenekre gondolok.Hanem para dolgokra. -
tomcs
őstag
en le is fenykepeztem 1et, bar ezt mar belinkeltem a masik topikba is
Bővebben: link
a folyosom.. regen volt takaritva, kisert a tisztasag szelleme, porszivo kepeben -
fLeSs
nagyúr
-
biker
nagyúr
hmmm.... leírom, bár ugyis kiröhögtök...
szóval dec. 19.-e volt.
cég karácsonyi buliról hazamentem hamarabb, mert ekkor már költöztünk, és mentem pakolni.
asszony még melóban.
pakolás közben persze díszkivilágítás, tv megy.
egyszercsak a hátam mögött egy alak suhant el, de olyan élethű volt, mintha ott állt volna mellettem.
komolyan be is szartam, azt hittem TÉNYLEG van itt valaki, pl az aszony bejött, de nem hallottam.
DE SEMMI, megnéztem az állatokat, nem azok jöttek-e ki, bár a patkány nem akkoramint amit láttam.
eddig ugyan vices, de kb 30perc mulva hívtak, hogy fél órája a cégbulin szívrohamban meghalt az egyik munkatársunk.
kb akkor, mikor ezt észleltem...
no innentől gondoltam komolyan a dolgot.....Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Ízirájder
csendes tag
Mi a legutóbbi Erdélyi osztálykirándulásunk alkalmával Nagyenyeden egy 500 éves kolostorban (kollégiumnak használják) szálltunk meg az egyik este, nézegettük a tablókat, és az egyik nagyon régi (1900-as évek eleji) tablón csupa vámpírfejű egyént láttunk. Közülük az egyiknek teljesen, a másiknak félig el volt rohadva a fényképe. Na akkor egy kicsit beparáztam, pedig nem nagyon hiszek az ilyen természetfeletti dolgokban. Csináltam róla egy képet, majd föltszem valahová, és megpróbálom belinkelni ide.
A legtöbb szellemmel/ufóval való találkozás egyébként némi tudatmódosító anyag hatása alatt jelentkezik.Powered by Myself
-
acer_
aktív tag
válasz Ízirájder #14 üzenetére
Na, Erdélybe végképp nem mennék, az tuti..
Apámék voltak kinn, amikor volt az István a király ottani bemutatója (mostanában). Nagyjából (1hét alatt) körbejárták a környéket, és voltak olyan képek, amin ilyen k.va nagy fenyves erdő van. Na, ott nem mernék megmaradni.. nagyon parázok az ilyesmitől..
(pedig mostanában ki akarnak vinni engem is, mert vmi üknagyapai ágon romániából származunk meg litér. Hát, már előre parázok.. Bővebben: link)
Tedd fel a képet, kíváncsi vagyok rá.. -
_Volkovy_
nagyúr
Srácok amúgy ha vannak szellemek,akkor érzésem szerint én látni fogok hamarosan..
Tegnap találták meg a szomszédot,2 napja meg volt halva.
Előző reggel azon szórakoztunk,hogy hehe biztos nyaralni van.Ha erre nem rágott be annyira hogy meglátogasson,hát semmire -
Ízirájder
csendes tag
Itt a kép:
Bővebben: linkPowered by Myself
-
acer_
aktív tag
válasz _Volkovy_ #19 üzenetére
Van morbidabb is...
A mi szomszédunkat karácsonykor (3éve) találták meg. Nem látták pár napja, aztán karácsonykor jöttek hozzá a gyerekei/unokái, és akkor találták meg a konyhában a földön. És ami még gázosabb: minket akartak áthívni, hogy tanúsítsuk, h nem ők intézték el (kicsit gáz ilyenkor odamenni..). -
MUŁĐER
addikt
A mi régi házunkban annó 3-an haltak meg,a nagyapám,nagyanyám,és után az édesanyám.Ők mind 5 éven belül.Mindez azután,hogy egy cigány nő egy félreértett affér miatt megátkozta a családot...(komoly!)És mindeggyikőjüket láttam halottan...Még jó hogy elköltöztünk onnan...
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
acer_
aktív tag
eddig is hittem az ilyenekben, de ezek után meg főleg..
amikor nagyapám meghalt (mosdósi kórházban), itthon voltunk édesanyámmal, apám dolgozott, a nagybátyám pedig épp hozzá indult. Egyszer csak mondja anya, hogy valami furát érez.. () Ezzel párhuzamosan a nagybátyám kocsija (akkor volt zsir uj nissan terrano) nem akart az elindulni sehogy se..
Végül ~1 óra késéssel ért ki mosdósra, és ott mondták, hogy kb. akkor halt meg a nagyapám, amikor a fenti két dolog történt.. Na, itt kezdtem el parázni az ilyesmiktől. Ez egyszerűen nem lehetett véletlen...! -
MUŁĐER
addikt
Furcsa dolgok vannak az életben...néha a legszörnyűbb mesénél is rosszabb dolgok történnek...
Mondjuk én nem hittem soha túlzottan az ilyen dolgokban,de a régi házunkban a sok haláleset után nem voltam szívesen egyedül...volt valami nyomasztó a légkörben...bár lehet az emlékek miatt éreztem ezt...Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Ekváádor
őstag
Itt egy jó kép:Bővebben: link
Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Ekváádor
őstag
válasz Ízirájder #32 üzenetére
Ez is jó:
Bővebben: link
Egyébként az előbbi képen az egyiknek ember alakja vanVámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
acer_
aktív tag
igen, ezek tényleg nem annyira vészesek..
amugy nem tudom, te hogy vagy vele, bizonyos helyeket kifejezetten nyomasztónak találok.. pl pince, padlás, kihalt lépcsőház... Nem érzem nyugodtan magam, főleg az első kettőben, és főleg este.. (elég volt már nekem a rémisztő élményekből..) -
MUŁĐER
addikt
Engem nem zavarnak az ilyen helyek annyira,de azért minél előbb húznék onnan,nem maradnék a szügségesnél tovább egy másodpercel sem...(biztos ami biztos...)
Engem a régi házban pattogó bútorok,radiátorcsövek tudtak kiidegelni,főleg amikor kisebb voltam,olyan hangjuk volt,mintha mászkálna valaki,be is fostam rendesen...Főleg úgy,hogy tudtam elvileg mindenki alszik...
[Szerkesztve]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Lauro
tag
Régebben olvastam rengeteget ilyen misztikus dolgokról.Könnyen bele lehet merűlni.Volt olyan mikor fényes nappal nem mertem egyedűl megmaradni a lakásban.Szerencsére ezt már kinöttem,de most is nagyon érdekelnek.
Ebben a szellemes dologban viszont van amit nem értek.Kiknek lesz szellemük?
Azért ötlött bennem fel ez a kérdés,mert ha mindenki visszajárna kísérteni akkor lépten nyomon kísértetekbe botlanánk. -
Cardinella
aktív tag
Aki szeretne valami meditatív helyen járni; az nézzen el Palermóba, a kapucinusok kriptájába...Néhány ezer hulla a falakon felakasztva, tartósítva, itt-ott fülkékben, lenn a pincében; aki arra hajlamos, ott tényleg kellemesen besz@rhat.
(Már számtalanszor szerettem volna szellemet látni, de úgy látszik ehhez a sör kevés; oda tényleg valami minőségi, ütős anyag kell...) -
acer_
aktív tag
Mondjuk ez kevésbé para, de.. Akkor, amikor ideköltöztünk, még egy régi orosz csengő volt felszerelve. Napjában többször magátol csengett... Kijött a villanyszerelő, elvágta a csengő betáp kábelét, de attól még éppúgy csengett napjában párszor magától.. nem tudjuk, mitől lehetett... Eleinte megijesztett bennünket, aztán hozzászoktunk. Végül (2 éve) átálltunk wireless megoldásra Azóta csak félvente egyszer elemcsere, és no para
-
Ekváádor
őstag
Mégegy jó kép
Ezt most ide beteszem:Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Tütüm
aktív tag
Néhányan jót mosolyognak ezeken a dolgokon,pedig baromira nem kamu.Velem szinte hetente történnek ilyen jellegű dolgok már majdhogynem megszoktam,legalábbis tudom kezelni őket.És mielőtt valaki poénosan benyögné hogy szokjak le a piáról vagy a szippancsról,elárulom nem élek velük,sőt az elmém is ép.Sőt,nem egyet amit láttam,más is látott ugyanakkor ugyanott.Több ember egymástól függetlenül.Ezt én elfogadtam és nem fosok tőlük,mondjuk ha hirtelen történik persze megrémíszt,de kapcsolok hogy mi van és megnyugszom.Elég döbbenetes dolgok voltak számomra és annyira valóságosak hogy nem tudok kételkedni bennük.
-
Huma
addikt
Velem történt egy párszor, hogy lefeküdtem, másnapra pedig meggörbült az összes kulcsom sőt az órám szíjának a nyelve is. Nem igazán tudtam mire vélni, gondoltam az alvajárásra is de a bökkenő az volt hogy ébren sem tudtam a kulcsokat visszahajlítani, rá kellett állnom hogy sikerüljön.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Cardinella
aktív tag
-
Lauro
tag
válasz Cardinella #48 üzenetére
Szerintem valamilyen szinten nyitotnak kell lenni a túlvilág felé és utánna tapasztalsz majd különös dolgokat.Persze lehet, hogy ezeket a dolgokat a nyitottságból fakadóan az agyad kreálja ezt nem lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest