- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz Pro Koryak #7077 üzenetére
Eddig nem foglalkoztam vele, de basszus, az 58AX800 egy négy éves modell.
Mázli, hogy egyáltalán van rá a kiterjesztett garancia (ami gondolom, akkor sem került extra maniba, mert a gyártó ingyen adta marketing célból), és nem egyből kukázni kellett vagy mondjuk 200-ért javítani!
Joga lenne a pana szervíznek cserélni egy hasonlóra/vacakabbra/refurbishedre, erre - oké, agyalogtak rajta, kellett pár belső engedély hozzá nyilván - felajánlanak helyette egy bontatlan OLED-et, hát, én rohadtul nem gondolkodnék.Szóval már értem, fentiek fényében miért akadtak ki páran "és még mindig sír a szája!" felkiáltással.
El kell fogadni, és ha van még bőröcske a pofikán, egy ötéves garit kisírni hozzá, aztán bontatlanul adja el itt a fórumon, és azt vesz, amit akar.
De ha már ennyire "problémás ügyfél" státuszt sikerült elérnie a szervíznél, akár megkísérelheti a csereutalványt, amit szépen visszavált pénzre és több évig volt egy jó tévéje ingyen, most meg költse a visszakapott pénzt inkább utazásra és nem kell tévé vásárlással vesződni.
Megsúgom, mind beszarik, ezek már nem olyanok, mint egy 5-8 éves Pana plazma, hogy ma is csak teszi a dolgát.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
kezo0
addikt
válasz Pro Koryak #7077 üzenetére
Már vagy kétszer leírtam, miként teljesülnének az igényeim a lehető legjobban, harmadszor nem fogom.
Ahogy azt is leírtam már, hogy a 65”-es méret nem fér el nálam. Sehogy sem.
A paraméterek pedig egy dolog, ugyanakkor maguk a szervizes emberek is azt mondták, hogy az AX800-as a mai napig a legjobban sikerült LCD-je a Panának, a feketéje pl. OLED-hez mérhető. Szóval ebből a szempontból mit sem számít, hogy mikori modell. Gondolom, nem nagyon van itt rajtam kívül olyan, aki össze tudja hasonlítani a mostaniakkal. Hát jó napot kívánok, én vagyok az, aki nem csak egy adatlap alapján ismerem, ezért mondhatom, hogy ha még most is kapható lenne, habozás nélkül azt választanám megint, és nem az új, (talán nem véletlenül) olcsóbb modellek valamelyikét!salapp: nyugodtan címezd nekem a véleményed, hiszen rólam beszélsz. Ne egy másik fórumtársnak minősíts engem, amikor itt vagyok én is...
Szóval kész mázli, hogy volt rá kiterjesztett garancia??? Már ne haragudj, de ez vicces. A Pana évek óta ezzel a rendszeresen futtatott promócióval adja el a termékeit, ez az ún. USP-jük (unique selling point, esetleg nézz utána). Azt üzenik vele a potenciális vásárlóknak, hogy – szemben a versenytársaikkal – az ő termékeik olyan jók és TARTÓSAK, hogy bátran vállalják rájuk akár 5 évnyi garancia nyújtását is, hiszen ezek a termékek sokáig nem fognak tönkremenni! De ha mégis, akkor ingyen megjavítják, vagy kicserélik. Ez utóbbi eset következett be nálam, és nehogy már mázli legyen, hogy amikor a készülék 3 éves korában bekapott egy javíthatatlan hibát, nem kellett fizetnem a hónapokon át tartó sikertelen javítási kísérletekért!
És nehogy már én legyek a problémás ügyfél, amikor január közepe óta rossz a tévé, hetekig nem tudtam használni a szervizelései idején, majd amikor már a szerviz is lemondott a javításról, onnan számítva újabb 36 nap kellett nekik, hogy előálljanak a megoldási javaslatukkal, miközben a saját garanciális feltételeikben max. 15 napos ügyintézést vállalnak ilyen esetekre. És akkor ennek az alternatíva nélkül felkínált megoldási javaslatnak itt néhányotok szerint azonnal, fenntartások nélkül tapsikolnom kellett volna, ugye. Hát szerintem meg ennyi szívás után egyáltalán nem fogom ezt tenni.
Valószínűleg elfogadom a felkínált tévét, mert nem akarom tovább nyújtani az ügyet (amit eddig sem én nyújtottam el!), de ha van rá mód, akkor igen, lesz hozzá pofám, és belealkudom az 5 év garit ebbe is. Mert nem fogadom el, hogy az a normális, ha 3 év után úgy romlik el egy közel milliós összegbe kerülő elektronika, hogy még csak meg sem lehet javítani.És akkor a magam részéről újfent közlöm, hogy a továbbiakban nem fárasztom a topik közönségét az ügyemmel, és külön kérem, hogy szíveskedjetek nem utánam lőni, mert ha valaki megint betámad és kvázi lehülyéz (pedig én csak véleményeket kértem), akkor a továbbiakban is kénytelen leszek megvédeni az álláspontomat – akkor pedig soha nem lesz ennek vége.
Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki építő jelleggel szólt hozzá.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest