- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Monitor hiba topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
Na valami segítőkész emberke kellene,ide is beírom azért,hátha hamarabb jön valaki
Nyomtam egy 30m-es UTP-t,megnéztem kábelvizsgálóval,tökéletes volt.Beraktam a routerbe és baszott menni a net.Levágtam a 2végéből 2-2métert,dugó rá és azok mennek.
aztán megnyomtam a 25métert és sehol net.
kábelek végignézve,szakadás,zárlat nincs.
Szerinted mi a qrva mamájáértt nem megy a hosszú kábel??25m nem is sok -
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
Hali!
A mostani felállást sorolnám...Van egy inviteles ADSL modem...utána egy linksys WRT54GL router(wifi is megy).Most az a gondom,hogy kevés a 4LAN port,kellene 7-8 legalább.3db asztali pc,2db hálózati nyomtató,tv,média lejátszó.
A router után ezekhez elég lenne egy switch alapból és arra menne minden?Igazából jó lenne valami olyan kütyü,amin van usb port is vagy 2db egy külső hdd-nek és egy másik nyomtatónak.
Mivel lehetne legegyszerűbben megoldani,hogy esetleg egy usb-s hdd is menne(torrent) és legalább a többi hálós eszközöm rajta legyen?(nem akarok ennyi lomot már egymás után rakni...meg sztem az életben nem tudnám beállítani mind ... ADSL-WIFI+legalább 8db gigabites LAN+usb kellene valami egyben megoldással )[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
nah...valami ilyen kellene
ha drágább nekem az sem baj csak ne 100darabból álljon össze a dolog . A wifi antenna jó lenne ha levehető lenne,nekem nem kell az 5GHz-es sem , a wrt54GL-en is most egy saját gyártású antenna van,mert kb 50m-re lövöm át a jelet.Megháát ha meghagyom a wrt-t meg a modemet,akkor már lassan megint össze lesz kötve sok lom egyben...[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
Hali!
Igaz beraktam a router topikjába,de inkább ide való lenneSzeretnék segítséget kérni,mert hülye vagyok én ehhez kissé
Megvettem a WRD3600-at,mellé egy 8portos 1008D switchet.
Most modem után összekötve router és a switch. OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 felment,edddig is okéé...Nagynehezen a nyomtató is jó az USB-n és a külső HDD is megy az asztalin win8.1-el.(ne kérdezzétek,hogy sikerült )A médialejátszóm is tökéletesen látja a könyvtárakat,filmek mennek is.Torrent is megy, Wifi is jó.
De.... Lenne egy notim is ami wifin megy csak.Viszont itt nem tudom sehogyan behozni a HDD tartalmát...Bizta valamit nem jól csinálok gondolom vagy nincs valami jól beállítva.A notin win7 van.
Igazából ebben kérném a segítségeteket,meg FTP-n hogyan lehetne elérni esetlegesen a HDD-t?(nah,ez is magas nekem )
A másik ami még érdekelne,hogy más gépről esetleg elérhető lenne így a torrent miatt a router?(ha nem vagyok épp otthon)
jajjj....ez már hirtelen nekem is sok
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest