Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanozs
aktív tag
Létezik az operában olyan beállítás vagy kiegészítő amiben beállíthatom, hogy bizonyos tipusú fájlokat (pl. .pdf) a mentés után automatikusan megnyissa? Ha letöltök egy pdf-et akkor az nekem plusz kattintgatás nélkül adobe reader-el megnyíljon?
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok! Van arra valamilyen megoldás, hogy opera asztali verzión némely weblapoknál a betűk ne elmosódva, ne homályosan jelenjenek meg? Elég fárasztó így olvasni. Most ugyanaz az oldal firefoxon és operán ég és föld.
-
szanozs
aktív tag
Elég régen léptem be az opera felhasználói fiókomba. A jelszavamat elfelejtettem, kértem újat PC-n. Be léptem a telefonon is a kapott jelszóval a felhasználói fiókomba, és szinkronizálni akartam vele az adatokat. De a szinkronizáláshoz is jelszót kért. Amit kaptam új jelszót, azzal nem működik. Két jelszó szükséges egy a fiókhoz egy a szinkronizáláshoz? Hogy van ez? Hogy tudom leszinkronizálni az adatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest