Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Integra #49010 üzenetére
voltam ilyen helyzetben, egyszer, 2006-ban volt pár napra egy ilyen bnőm.
érdekes szitu volt. ott matattam a hölgy pólója alatt a kocsiban, és egyszer csak valami keményhez értem. Először azt hittem, ez még a melltartó (valami merevítés vagy hasonló), de nem, kiderült, hogy az már a mell. Inkább lohasztó érzés volt, mint izgató.
Kemény volt. Kb tudom, hogy fals összehasonlítás, de olyan volt a különbség, mint egy tejes zacskó és egy tejes doboz állaga között... az egyik egy rugalmas puha valami, a másik egy kemény, élettelennek ható anyag. Persze lehet, hogy vannak más implantátumok is, amik nem ilyenek érzetre, meg az is lehet, hogy mértéktartással lehet akár jó is a végeredmény... csak én szkeptikus vagyok.A fentieknél több tapasztalatom csak különféle night-club-okból és szakirányú magazinokból van, az van, hogy engem ez nem igazán izgat. Sokkal jobban izgat egy pici, de természetes mell, mint egy ilyen mű-izé, ami általában nem veszi figyelembe a fizikát, a természetes arányokat, a mell lejtését, stb.
És mondom, az a baj, hogy uniformizált a forma, holott a való életben pont az a jó, hogy mind más és más.Ami pedig a gyakorlati példádat illeti, két értelmes ember ezt nyilván meg tudja vitatni egymás között, de a magam részéről az összes nőt igyekszem lebeszélni a dologról. Elképesztő amúgy, hogy mennyire önbizalomhiánnyal küszködnek még a kimondottan jó csajok is (jó, azért ne cicababákra gondoljunk, olyan egy sincs a környezetemben), szóval hihetetlen, milyen mértékben torzul a társadalom...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Hálózati / IP kamera
- Sorozatok
- Battlefield 4
- Monitor hiba topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Milyen monitort vegyek?