- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
mé nem jön be??
tök gizda.
nekem ezek tetszenek....
tudom tudom eklubbos drogos csíra 14 éves zenék...nekem itt kezdődik egy discozene ezeknél....nem korfüggő.Tildy>>na igen én sem armin miatt mentem csak hanem körülnézni.... ...bebaxva a csajom ugyse akar mellettem lenni elvan barátnőivel...én meg közbe lespanoztama hajcisnálókkal emékszem..még szétkómázva is...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
adalbert1
veterán
Hát aki öreg mint az országút...
Bub0rek : Múltkor én a könyveket néztem végig a Tescoban (ugye hajnal 2-3 fele ajándékot venni apám születésnapjára épp ideálisnak tűnt)... Hát én azon haltam le, hogy semmi értékelhető nem volt, csak az aktuális sikerlista kb...
Amúgy meg ha mindenféleképpen meg akarod venni eredetiben akkor lemezbolt, vagy webáruház...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
És az arányokat lehetne tudni?
Jónak tűnik, majd dijoni mustárt kell szereznem valahonnan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Meglesz főnök!!
Most olvasgatom az Airsoft totyikot, kedvet kaptam egy darához
Még nem airsoftoztam, ki kellene próbálniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Str8 sk8r
őstag
...úgy jársz mint én tegnap... ...
...nike: hát épp ez az... ...
...hun.user: lehet bekapkodott egy-két sert... ...jut is eszembe...hogyan teccel méltóztatni veszegetni akkora bátorságot(vagy botórságot), hogy lenyúlod az avatarom? ......
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
...előferdül, ha az ember gyorsítót használ... ...
...én meg tegnap 35k-t szórakoztam el haverral, és még ő is valamennyit... ...nesze vállság...mosmá' van... ...aszonykák sípoltak is rendesen...
...hun.user: bármely avatart használni, független attól hogy azt ki, és hányan használja-ják... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
adalbert1
veterán
Nekem a péntek este volt ilyen... Habár meglepődtem hogy a Gödörből hogy eltűntek az emberek már olyan 1 fele...
Ennyire jó lett volna a tegnapi buli?ngabor2 : sikeres termesztő nem is vadkendert ültet, hanem valami nemesített fajtát.
venember83 : szvsz nekem pl. sokkal könnyebben megy a dolgokon a túllépés ha leírom amiket gondolok, esetleg elbeszélgetek róla másokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hosszú hajjal ( mert akkor még volt ), szegecses farmerdzskiben én sem látszottam éppen nagyi kicsi kedvenc unokájának - de könyörgöm, beszélni azért még tudtunk rendesen...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Ez amúgy nem kínai sz.r, néha érdemes benézni a hervisbe és egyéb helyekre, ahol eredeti adidas, puma, vagy nike kapható.
Sőt sok esetben érdemes footlockeren is szétnézni, itthona márkaboltok képesek 5-10 ezret rápakolni az árra.Eddig nekem semmi gond nem volt a 6-12 ezer forintért vásárolt eredeti (de leárazott ) cipőimmel.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
dragonfx
veterán
szuszá igyá 1 sört.....és közbe írd a mesét.
amugy tényleg röhej.már mindne márkára, rádióra, termékre kitalálták.
Már van roxys meg dokk.os is....röhej.
szegény soproni ha ezt tudta volna"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
addikt
Hozzá kell tennem, hogy 4 hete adtam le javításra, és a héten kiderült, hogy ahol vették ők, az a cég megszűnt (azaz nincs hol garanciáztani), erre gondoltam azt ki, hogy akkor ok pénz vissza, vagy levásárolom az árát (nem tudnak beszerezni ugyanolyat, más meg nem kell). Ma kiderült, hogy valószínű mégis letudják garanciáztatni, de engem már rohadtul nem érdekel, adják vissza a pénzem, de inkább levásárolnám. Ma du. kiderül, hogy most akkor mi lesz az ügy vége, megy fel javításra (engem ez különösebben nem érdekel, mert nekem nem kell a lejátszó), vagy valami beszámítás lesz, mert szeretnék az ügy végére pontot tenni.
-
tildy
nagyúr
Jahm. Zsiga tipikusna az, akiről el nem tudnék semmi ilyesmit képzelni, az meg végképp nehezen érthető, miért lett VÉGLEG kitiltva. Bár a moderátor uraknak biztos megvan a megfleelő magyarázat rá.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dilikutya
félisten
Csakhogy én ezt nem fogom annyiban hagyni. Egyébként mint megtudtam, ennek a cégnek volt már számos zűrje, egyszer majdnem el is vették a vizsgáztatási jogot. Bár, most már az sem lepne meg, ha rég nem lenne ilyen nekik.
És ugyebár nem egyedül vagyok így, hanem az egész csoport.
Jó lenne pontos jog anyagot találni erről, és megmutatni a vén ***vának, nem sok kedvem van pereskedni akkor sem, ha nekem van igazam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Őszintén szólva, én egy békésebb megegyezést szeretnék, ha lehetséges. Fél évem ment erre is rá, és az a papír meg kéne, ráadásul Szolnokon nincs is több ilyen tanfolyam tudtommal
Nem is ez az első ilyen, már a másik nagy oktató céggel is megszívtam, igaz, az nem került volna egy fillérembe sem, így amiatt nagyon nincs jogom morogni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Én ezt a két céget tudom, ahol van informatikai képzés. Úgy értem, másfajta, nem csak ECDL, meg ilyen alapabb vackok. Sajnos elég szarul állunk.
Ezért is nem akarok pöcsölni vele. Délután annyiba bele akartak menni, hogy ok, lepecsételik, meg minden, de csak ugyanazt az oklevelet adnák ki, és az ő iktatásukban ez ebben a formában nem szerepelne, mert ahhoz mittom én mit kéne megváltoztatni, beszélt a nő összevissza.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest