Hirdetés

Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz sharpapa #4935 üzenetére

    namost, egyre mélyebbre ásod magad előttem... :D

    egyrészt tökmindegy, hogy megdolgoztál-e már érte, még ha úgy érzed, igen, akkor is lehetne kisebb a szád, pláne, hogy Te okoztál majdnem balesetet. szóval, mint ahogy már mások is mondták, örülj neki, hogy nem lett bajod. és nem káromkodnod kéne, meg eldicsekedni, hanem mélyen magadba szállni, és szépen csöndben maradni...

    másrészt nekem raknak közeli rokonaim nyíregyházán, történetesen a korányin, és éppen a végén, és amikor ott vagyok, örömmel tölt el az a sok száguldozó barom, aki ott közlekedik. habár már a nyíegyháza vége tábla után van az egész, de lakott terület, és hiába van kint a 60-as tábla, minden f*sz 100-zal megy ott...


    a motorosokat meg alapból nem szeretem (itt most a nagy motorra kell gondolni), mert kétszázzal mennek, s olyan mértékű zajszennyezést okoznak (egy kilométerről hallani)
    másrészt az őrült motorosok a legveszélyesebbek, és nem konkrétan őket sajnálom, hanem az ártatlan embereket, akiket megölnek a baleseteikkel.

    pl. ha egy motor száll bele egy kocsiba frontálisan, attól nem véd meg semmilyen ütközésvédelem. a motorsnak esélye nincs, oké, de az autó utasai is meghal(hat)nak, vagy nyomorékká válhatnak egy őrült miatt, mert a motor mint egy ék fúródik a kocsiba.

    itt a ph-n is volt olyan srác (már nem emlékszem ki), aki így lett nyomorék, és a barátnője meghalt - egy f.sz motoros beléjük szállt egy kanyarban frontálisan.

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Aktív témák