Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • relixo

  tag

  válasz Gerzsi #4 üzenetére

  Azért ez rohadt jó,hogy én mint végfelhasználó azért nem jutok hozzá SEMMILYEN kártyához mert a nyerészkedő-csencselő csótányok miatt 10x áron adnak már a boltba is mindent.
  Nem kéne erre kitalálni valamit esetleg már így lassan fél év távlatából?? :U

  Esetleg előjegyzésre lehetne vásárolni és csak személyesen 1 ember 1 kártyát vagy valami hasonló módszer.... vagy csak a gyártó adjon el közvetlen és inkább kivárom az 1-2 hónapos sorom szállítással meg mindennel csak reális, emberhez méltó áron adnák már végre őket. Ha ez így megy tovább - már pedig látjuk,hogy így megy- akkor még 2 év múlva se jut itt senkinek semmilyen kártya. :W (leszámítva azt a pár gazdag vérpistikét akinek az 1 millás ár is aprópénz na meg bányász majmokat, ahol pénz nem számít)

  [ Szerkesztve ]

 • relixo

  tag

  válasz Gerzsi #6 üzenetére

  Tényleg nem kötekedésből meg offolni se akarok itt... csak ahogy írtad:
  "de amúgy most mindennel ez a helyzet IT cuccoknál... nézd meg a procikat ugyan ez a helyzet eszement áron mennek..."

  Azért nem lehet a két helyzetet összehasonlítani! :N Mert az,hogy egy proci kerülne 100 ezerbe és most az 120 ezer helyette még nem a világ vége!!!
  Fáj az is? Soknak találom? Igen. De még kitudjuk fizetni azt a +20k érte ha kell és szeretnénk.
  Ezzel szemben a videokártyáknál ESÉLYTELEN , hogy kitudjuk fizetni azt a közel plusz ~100 és ~ 250 ezret amivel többe kerülnének! :U
  Azt meg már meg sem említem,hogy nincs alternatíva kártya vásárlásnál mert vagy veszel szutykot (1050Ti és társai) ami kb 80k mostani áron vagy 16xx szériát gyémánt árban és persze 1-2 éven belül semmit nem fog érni se pénzben se teljesítményben vagy a köv. lépcső a 20xx széria ami ugyanannyi(!!!!!) mint az új 30xx kártyák. :((

  Aki nem szüli a pénzt és ár/érték arányt nézi valamint értelmes ember az nem tud venni kártyát jelenleg még ha akarna se. Szóval egyik szegmens se fajult el úgy és szállt el árakba annyira mint a videokártya. Ott tartunk,hogy 350k egy új procis jobb féle gép és még ugyanennyi csak a videokártya hozzá. Nem kicsit van elk*rva ez! :W
  ÉS lehet túlzásnak érzed de szerintem az idei évbe még mezei halandó ember egész biztos,hogy nem fog kártyát kapni értelmes áron. De megkockáztatom,hogy még jövőre sem ahogy írtam.
  Hiába jön ki az újabbnál-újabb "paper launch" széria ha egyszer felvásárolják az előzőleg említett véglények milliós összegekért a bitcoin bányászatra. A gyárak meg soha a büdös életbe nem fogják utolérni magukat(nem is törik magukat ahogy látjuk)...vírus helyzet, chip hiány, szállítási nehézségek, USA embargó, és persze a mondvacsinált indokok amivel mesterségesen felnyomják az árakat, de legalábbis az egekbe tartják.
  Nem kekeckedés meg semmi ilyen de szerintem ez lesz bár nagyon remélem,hogy tévedek és nem lesz igazam, őszintén mondom. Csak sajnos a hírek lassan fél éve egyáltalán nem azt mutatják,hogy bármi javulás lenne, sőt egyre rosszabb a helyzet.

  [ Szerkesztve ]

 • tasiadam

  őstag

  válasz Gerzsi #90 üzenetére

  De már az itt eladottak sem 300+, hanem 240k környéke, ami azért pozitív, mert annyival nem jobb a 3060ti, mint amennyivel itt drágább. Persze csákányként megéri, ezért az 400+.

  Nem minden PC gamer PC, amiert Videokartya van benne.

 • tupacamaru

  veterán

  válasz Gerzsi #104 üzenetére

  Ma csinálok egy Ventus-t.

  Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés