- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Azután a 7770 árától majd meglátod,hogy a friss GTX 550 halkabb,ezután a ati x3456789765 x2 hűvösebb stb.Amire VGA-t veszel elporladnak azok a lemezek.
Te tudod.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok,
Most egy HD4850am van C2D 2.8 mellett. Eladtam a HD-t és GTX460-ban
gondolkozom. Szerintetek mennyire lehet majd így cpu limit mellett érezni játékokban
a különbséget? Valakinek van ilyen vagy hasonló konfigja?Fully electric lifestyle!
-
Crytek
nagyúr
válasz Brutális eb #3701 üzenetére
Rátapintottál pont arra a 2 dologra ami egy VGA-nál egyáltalán nem érdekel engem.
Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
-
szasanyi
félisten
Asszem az kevés lesz a kártya teljesítményének megjelenítéséhez de átmenetileg nyilván tudnád használni. Sztem minimum egy E8400@3.6Ghz vagy még erősebb CPU-ra kellene váltanod (Core i3/i5 de ez ugye konfigcserét eredményezne).
Crytek: az új ATI VGA árán kívül valszeg a driver is gázos lesz. Szóval lehet, hogy vársz egy jó kis dupla gázos VGA-ra. Bár mind1, hogy a teljesítménye vagy az ára miatt nem veszel VGA-t.
-
agemate
addikt
Nálam így muzsikál a Gigabyte GTX 460.
-
mrhitoshi
veterán
válasz SimonYana #3714 üzenetére
akkor vezérlőpult --> Nvidia Vezérlőpult, ott ott kell hogy legyen --> és azon belül 3D Beálítások--> és ott lesz egy olyan, hogy Physx konfiguráció beállítása --> és ott lehet kiválasztani.Ha ki akarod kapcsolni, akkor nyomd be a CPU-t így a CPU fogja számolni a fizikát.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
aginor
veterán
Egy Phenom II X4 3Ghz mennyire foghat vissza egy gtx460/768-at? Hiába húzom 20%-ot, még tízet sem gyorsult a Heaven..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
REZNOV
csendes tag
Egy AMD Phenom II X4 955, socket AM3 procival rendben lesz a 768 megás Gainward?
Nem mintha nem bíznék meg Sk-ban, de azért érdekel, hogy rendben van-e. Még nem késő i3ra váltani..[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
OK!
Majd kíváncsi leszek a véleményedre!
Nekem nem jött be!
Mikor megjelent akkor vettem 955-öst és egy UD5-öt.
Nem rossz , de messze van az inteltől!
Eddig minden Inteles vissza váltott akit ismertem és bepróbálta az AMD-t.
Még a 6 magosat is lecserélte egy haver!® SimonYana ®
-
nagyúr
-
agemate
addikt
Ne zavarodj össze, nézz teszteket!
Ja játszol, elég a 955-ös Phenom, az i5 nem gyorsabb nála játékban, max 3-4%-al, de van, ahol a Phenom a gyorsabb.
Mint ahogy írtam is egy másik topikba, Intelt akkor vegyél, ha játékon kívül csinálsz más komoly erőforrásigényű dolgot a gépen.
i3 vs 955 viszont egyértelmű: 955. -
JoolsNOS
veterán
Most jelenleg inteled van vagy amd-d? Mert ebből a hszből úgy jön ki hogy amd-d van. A későbbiekből meg hogy intel. Ha a pénz "nem számít" akkor intel, de ár/értékben szerintem jobb az amd.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
REZNOV
csendes tag
válasz JoolsNOS #3738 üzenetére
A mostanit nem kell nézni mert már elavult 3 éve, nem én raktam össze és nem olyan amilyen kéne legyen, de ha érdekel akkor egy Intel E2140 conroe (1,6 ghz)+Win Fast PX 8500 + 2GB ramom van amit én újítottam be mert eredetileg csak 1 volt (ez asszem 800mhz).... A pénz az bizony akadály...így is átestem kicsit a ló másik oldalára de még tűrhető..ennél több már nemkell...Tehát akkor marad az AMD. Köszönöm szépen.
-
-
TTomax
félisten
válasz FireShadow #3736 üzenetére
Ugyanúgy mint SLI-nél ki tudod választani,hogy melyik vga-ra terheljen a fiziksz...a jobb oldali legördülő menü meglesz neked is ha két nv van a gépedben!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
SpongyaBob
veterán
Srácok!
Csak érdeklődésképpen nektek hány pontot ad a w7 élményindexe a GTX460-ra? A 768MB illetve az 1 gigás is érdekelne. Csak azért érdekel mert a volt 4850-re is ugyanúgy 7.3 adott pedig azért a GTX460 lényegesen erősebb...
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
helkis
veterán
válasz R3plica70 #3693 üzenetére
msi afterburnerből a legfrissebbet kell felrakni, a 2.0-t..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
SimonYana
addikt
válasz SpongyaBob #3742 üzenetére
Szerintem sem jelent semmit , de itt van az enyém ha nagyon érdekel.
ZOTAC PCIe GTX460 768MB DDR5 SYNERGY EDITION® SimonYana ®
-
zolisx4
őstag
válasz SpongyaBob #3746 üzenetére
ZOTAC PCIe GTX460 768MB DDR5 SYNERGY EDITION
Nekem meg 7,3 at kap a kártya ez nem tudom mitől függ
De én akár mit is csináltam 7,5 től nem kaptam semmire sem több pontot ha a procit húztam akkor sem változik[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz SpongyaBob #3748 üzenetére
Jó az oké nem aggódom, de ha a procit meghúzom 3500Mhz re a procit akkor is annyi , de mindegy,
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
válasz zolisx4 #3749 üzenetére
Én azért jobban meghúztam!
Proci majdnem 4 GHz-n , ramok CL8-ban 2280-on , VGA 755-ön.
Összességében rendesen meg van minden húzva!
Ha bele gondolsz a Memória , el érte a legjobb teljesítményt (7,9).
Szerintem mindennek van hatása mindenre egy picit![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest