- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz FireShadow #3443 üzenetére
Szerintem játék függő, de Én most cseréltem q9550-re a c2d E6750-et, és pl. mafia2 demo-ban kb. 30%-ot gyorsult a +2 mag hatására.
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
AirBooms
addikt
Hát, bízzunk benne!
Nekem is küldtek azóta még egy levelet, holnap 14 és 20 óra között vehetem át a karit. Tök jó, mert már 13 órakor el kellett volna utaznom vidékre két napra, na mindegy...Igen, elképzelhetőnek tartom, hogy valóban elfogyott a készletük, s máshonnan kerítettek (bár szerintem nem máshonnan, hanem ugyanonnan), csak egyszerűbb lett volna lerázni bennünket.
Ha nem futjuk le ezeket a felesleges és dühítő köröket, azt hiszem, teljesen korrektnek tartottam volna így az eljárást. -
FireShadow
senior tag
rup1u5m + makkai: egy kis tuninggal 2.8-3.0 ghz környékén? most nem tervezek még újítani alaplap/cpu/ram téren, azokat egyszerre szoktam 3-4évente, még egy évet ellennék a mostani összeállítással legalább.
ADAM1337: lehet ebből az 1gigás giga lesz ha az tényleg halk 2 venti ide vagy oda.. azárt is mert van itt a fórumon normális árban 59k körül a giga megoldása (gianni), boltban meg az msi 65k+ és a fórumon nem is találtam olyat illetve már van gazdája
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
aginor
veterán
válasz AirBooms #3441 üzenetére
Nem mondtam egy szóval sem, hogy gonosz lennél, és nem is sugalltam, ezt azért tisztázzuk.
Makkai kolléga esete kicsit más mint a Tiéd, pont a gyerek miatt, de most nem is róla beszélünk szerintem.
A koccanásos példád kicsit sántít nekem, de értem mire gondolsz. Azzal egyetértünk, hogy az ember vállaljon felelősséget magáért, de azért itt nem tudhatod, hogy mi van a háttérben. Ezek a cégek nagyfokú automatizmussal működnek, így az ismétlődő hiba, simán lehet ennek is a hibája. Nekem elég gyanús, de én sem tudhatom (mondjuk ebben az esetben a levonásos példám nem mérvadó).
Persze, hogy jobban megérintett egy sorstárs "szenvedése", mint egy kö**ög bolti alkalmazotté, ez tipikus itt a PH-n, és ezt anélkül, hogy fogalmunk lenne a dolog hátteréről..
Nem szeretem az ilyen magas lóról dolgot..Nem mentegetni akarom őket (nincs miért), de nem ártana egymás iránt egy kicsit több tolerancia, sok kereskedőnél meg egy kicsit több gerinc.
Mint önmagát komolyan vevő kereskedő, mindenképpen az elégedett ügyfél kell, hogy a cél legyen, és szerintem üzletileg az ilyen huzavonák nem férhetnének bele. Látható, hogy mi lesz az eredménye, fölösleges volt mindenki idegeit borzolni ezzel az üggyel, ha egyből az alább idézett választ kapták volna a vevők, akkor most hű de jó fej lehetne az Ipon. Gondolom 10 emberből vagy 7-et már leráztam, így csak a maradék hármat kell bebukni, és erre ment ki az egész.
Mindenesetre örülök, hogy pont került a dolog végére, és "mindenki" elégedett.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
AirBooms
addikt
Lehetne apróságokon tovább vitázni ez ügyben, de talán jobb lesz már békén hagyni a topikot. Amúgy lényegében ugyanarról beszélsz te is én is.
Azért még megvárom a dolog végét, a holnapot, de én is bizakodom. Igen, most az Ipon behúzhatott volna magának egy tízpontost népszerűségből, ha kihagyja ezt a cécót. Így nem tudom, hány embernek ment el tőlük a kedve... -
makkai
aktív tag
válasz FireShadow #3454 üzenetére
Én a 9800GTX mellett is 3,6 GHz-re húztam, ahhoz, hogy csúnya szóval mondva "kihajtsa" a kártyát. Persze nem mindíg kellett, volt egy pár játék, aminél húznom kellett a procit és mindjárt folyamatos lett, nem voltak belassulások.
Viszont szerintem 460GTX mellé már erősebb proci kell. Pl Q8400 már elég lenne szerintem.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
AirBooms
addikt
A Giga két ventivel is nagyon halk. Nekem vizem van (a VGA-n még nincs), de így sem hallom a Giga ventijeit...
-
Cybertrone
veterán
Akkor már inkább Q9400 , magas felbontáson el lehet kerülni ezt a kihajtja e témát adsz neki egy 1920*1200-at, és majd dolgozik a vga, és akkor elég egy E8400-is huzva.
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
makkai
aktív tag
válasz AirBooms #3456 üzenetére
Ha holnap sikerült átvenned, légyszi dobj egy privit, hogy megvan. Akkor már nyugodtabb leszek valamivel, de teljesen csak akkor ha a kezemben lesz és nem megint 768MB-os küldenek.
[ Szerkesztve ]
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
FireShadow
senior tag
válasz Cybertrone #3459 üzenetére
A procisabb jatekok pl ahol van physx? Arra mellék infó de a mostani 9800GT-t bennhagyom a gépben mint pisix kartya valamint +2 monitort ellát ő.
makkai mennyiért árulod a procid a régit?
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Cybertrone
veterán
válasz FireShadow #3461 üzenetére
Ha quadod lenne sem lenne jobb eredményed számodtevően a fizikás gamekben mert a fizika 1 magon számol sajnos.
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
tomsolo
addikt
válasz AirBooms #3429 üzenetére
Imho egy kicsit túl van paráztatva meg bonyolítva ez a dolog - jó magyar szokás szerint. Az iponon és társain a megrendelés visszaigazolása távolról sem jelenti azt, hogy már a tiéd a cucc annyiért amennyiért bepasszíroztad a kosárba. Az általad idézgetett visszaigazolás egyébként csak azt tartalmazza hogy sima szállítási megbízásról van szó nem pedig eladásról. (Ami egyébként -imho - egy rendszerüzenet nem is áll ember mögötte.)
Lehet pörögni, hogy a szemét ipon - Dehát beikszeltem mer annyi volt! - de teljesen felesleges, lévén alig van Mo-n bolt aminek van rendes árukészlete - az iponnak sincs.
Készlete a nagykernek van, ő szabja meg az árakat is - hogy aztán onnan ki mennyit tesz rá az egyéni szívügye minden boltnak vagy akár az aprón szaladgáló mozgóárusoknak. Ezek a százalékok egyébként nagyjából fixek, ha ugrik az ár lefele vagy felfele akkor valószínű hogy a nagykerben változott a frekvencia nem pedig az ipon főnök akar venni limuzint az asszonynak - a TE! kártyapénzedből.
Kis ország, kis biznisz = nagy szopás.
(A nagyker sem ebből épít hidat magának Duna felett).[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
sb
veterán
válasz tomsolo #3464 üzenetére
AirBooms, látom megoldódni látszik a dolog és korrekt módon.
Tomsolo, nem tudom, de mintha pont az Iponnál nem így lenne ahogy írod. Mármint, hogy a rendelés az nem rendelés, hanem adásvételi szerződés.Már írtam a példát, hogy nekem szó nélkül visszavették 8 napon belül a vásárolt terméket, ahogy elvileg a webshopokban mennie kell az üzletnek... csakhogy ez ugye távollévők közötti adásvétel esetén van így, vagyis webshopon belül is csak akkor általában, ha szállítás van. Ha helyi, bolti átvétel akkor az helyi vásárlás és rögtön ugrik a 8 napos visszaváltás. Ehhez ugye az kell, hogy a rendelésed az ne vásárlásnak (szerződésnek) minősüljön, csak rendelésnek. Viszont az Iponban ezt a visszavételt megcsinálják személyes átvétel esetén is, itt sztem ezzel e résszel (rendelés vagy vásárlás) sincs trükközés.
szerk: És ahogy korábban írtam: Ha nincs trükközés és adásvételről beszélünk, nem rendelésről akkor bizony lehet pörögni az áron is, mert akkor annyiért adniuk kell. A jogszabályban ez van.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
"Tisztelt Vásárló,
2010.07.19 16:38 -kor az alábbi termékeket rendelte meg a(z) 'xxxxx' rendelési számon:Blablal...a
Megrendelését köszönjük, kollégánk az Ön által megadott módon a rendelést követő munkanapon értesíti Önt. Amennyiben rendelésével kapcsolatban kérdése van, legkönnyebben a Rendelési Számra hivatkozva teheti meg. A termékeket a rendelést követő másnap adjuk át a futároknak, innentől maximum két napon belül kiszállítják Önhöz.
A jelen megrendelés részünkről ajánlattételnek nem minősül, Ön egy megbízást ad az iPon Computer Kft. részére, hogy a terméket központi raktárainkból az átvétel vagy feladás helyszínére szállítsuk."
Ha nem akarnék egy héten belül csődbe menni, én is így csinálnám.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
McCartman
őstag
E6750et 3,2Ghzen gond nélkül tudod járatni fesz emelés, melegedés nélkül. én is így használom 8800 Gtvel és atomstabil.
@makkai: derék az a 3,6on járatott c2d egy 9800hoz. legalabbis korábbi PHs tesztek szerint bőven elég 3 Ghzen járatni.
(egyik teszt szerint még GeForce GTX 280-hoz is elegendő)[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
rup1u5
nagyúr
Abba az alaplapba ami neked van érdemes lenne egy kisebb quad-ot tenni és 3,4Ghz köré húzni. Az már elég lenne fullHD-hoz a 460 alá. Teljes konfigot fölösleges cserélned.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
makkai
aktív tag
válasz McCartman #3468 üzenetére
Azt is írtam, hogy csak akkor húztam meg, ha kellett, és előfordult, hogy ez kellett ahhoz, hogy kisimuljon a játék. Azt már nem néztem, hogy 3,2 is elég-e, addig húztam, amíg túlfeszelés nélkül még stabilan vitt.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SzlobiG #3471 üzenetére
Alig van 50% körül de jobb fokozatosan, de nagyon félgázos a sebesség, majd csinálok bench-et és látni lehet majd ugyan azon a mapon tankal végig megyek pl egy uton és a végén lövök 1 sorozatot.
Kb a második kártya ha hoz dx10 2xmsaa high fullhd-ba hbao off-al 10fps-t max. -
McCartman
őstag
jo kis jatek lehetett.
amugy en is pont ebben a cipoben jarok FireShadow , lassan 3 éves a konfig (88Gt , E6750), cserélni kellene és a GTX 460on filoztam.
bár ha még mindig így mennek rajta a játékok kérdés nem lenne-e jobb még várni.
(pl. Mafia 2 is max beállítások mellett simán futott 1600*1200ben , igaz Physx nélkül)Ha ezt nézzük fura belegondolni mennyire egy helyben topognak a játékfejlesztők , hogy lényegi fejlődés híján a 3 éves gép ezt produkálja.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Cybertrone
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Cybertrone #3474 üzenetére
Az a gond hogy nagyon nem megy teljes gázzal a vga sli-ben.
Egy darabbal megyeget 70-80% tájt kihasználtsággal úgy van az előző beállításon 60-70 fps körül stabilabb min fps-el, sli-ben meg nagyon ingadozik.
Nemsokára feldobom az AB-t aztán monitorozok majd 1-et. -
-
BullKoxa
őstag
válasz ADAM1337 #3475 üzenetére
Nekem most van 2 ugyan(Giga OC)olyan vgam Sli-be,előtte 5850,gt220 volt,ez az sli nagyon tetszik nekem,mondjuk én a 3D Vision miatt vettem 2 vga-t(Lebeszéltek a 470-ről,és a 480-ról).És a Driver tényleg még sokat hozhat,az 5850-nel is bajok voltak az elején a driverrel.
Ui:Jól néz ki a lapod,Tetszik nagyon .Tuningot szereti? Ez csak CF-s lap nem?MATX-s?
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #3476 üzenetére
Mindenhol ilyen...
-
FireShadow
senior tag
Na visszolvastam hogy min megy a társalgás az offtopic szálon az iponnal kapcsolatban.. akkor asszem az 1gigas cyclone-ra még várni kell.. majd jelezzétek légyszi ha megoldódott!
Illetve otóber közepén megyek Bécsbe, a régi ati 9800-mat ott vettem ki is szolgált rendesen.
osztrákl 1gigás MSI lista Ti mernétek ott venni?[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz FireShadow #3482 üzenetére
ha gariztatásra kerülne a sor asszem megizzadna az ember am sztem érdemesebb várni, mert ha még nem kapható hazánkban ez a típus akkor hamarosan kapható lesz feltételezem... uigy voltam anno ezzel az xfx 8800 gts alphadog ed-vel, megakartam rendelni az osztrákoktól, filóztam, filóztam, addig filóztam míg idehaza is megjelent és kb eltelt 2 hét
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
FireShadow
senior tag
Hát én 9800at ott vettem, utána az beszart 3+ év után. Aztán a megjelenés napján 8800GT-t 2007. október 29. hétfőn negyed 7 kor 70ezerér Azóta annak is baja lett és gariban lett a mostani 9800GT-m. De ja a gari miatt para csak. Meg annyival nem olcsóbb inkább akkor várjunk picit vagy hasonló..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz BullKoxa #3477 üzenetére
Remélem megoldódik, mert ha nem cserére szorulok az biztos nem várok éveket driverrekre.
A lap X58 ergo cf/sli kompatibilis tuningban egész jól szerepel bár én csak 3.8-on hajtom az i7-et 24/7 sajnos nem egy jó példány.
Anno vantageztam 1-2 eredményem még most is fent van 4.3-mon ment benne a proci.
A lapról itt mindent megtalálsz: [link][ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
am simán beújítanék egy 470 gtxet, ha nem lenne olyan meleg és enne sokat... ez a 2 ok ami elrettent... zotac amp edje k***ára tetszik! tudják hogyan bolondítsák meg a jóhiszemű népet!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
aginor
veterán
-
mmdms
addikt
Heló!
Meg tudnátok azt mondani, hogy ehhez a karihoz elég egy 400-as fsp? Nem egy mai csirke, azért kérdezem.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
agemate
addikt
A pirossal karikázott helyen nálam rozsdásnak tűnik a nyákon az a gyűrű, ez noormális?
-
TTomax
félisten
válasz ADAM1337 #3492 üzenetére
Figyelj csak az AA-t próbáld meg álligatni,a játékban kapcsold ki a driverböl add rá amit szeretnél...(tipp)
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ADAM1337
nagyúr
teljesen max és teljesen low beállításon se jobb az sli kihasználtsága, pont próbálgattam.
Mindegy neki hogy dx9 élsimítás nélkül vagy dx11 max élsimítással.
Sajnos sehogy se akarja az igazságot, próbáltam profilban az sli-t állítgatni hogy milyen módban menjen de volt hogy rosszabb lett és villódzott a kép.
Most ott tartok hogy bc2-re írtam egy profil-t ahol ki van kapcsolva az sli, mert az sli nem hoz semmi pluszt sőt ront a dolgon.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7