- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
wombation
tag
Ezen a Gigabyte 8800gts-en a memó órajel 1440Mhz[link]
Elírták"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
-
szasanyi
félisten
válasz m0h0senator #403 üzenetére
Köszi, ez nem rossz! De Viasta alatt miért a -1000 pötty? Ez DX9 teszt itt is,
meg ott is. Nem értem...
Mindenesetre ennyivel én is kibékülnék. -
szasanyi
félisten
válasz m0h0senator #405 üzenetére
Sztem ez így is jó, de majd meglátod.
-
-
szasanyi
félisten
válasz m0h0senator #407 üzenetére
Bár már én is látnám azt a Lost Planetet DX10 alatt! Én 1280x1024 felbontást
használok az LCD miatt. Ilyen felbontással milyen grafikai beállításokkal megy
akadás nélkül? Már ha tudod...
Ja, ezt már akartam kérdezni: E6600@2.5 Ghz ezt hogy adtad elő? -
szasanyi
félisten
válasz m0h0senator #411 üzenetére
Ha gondolod nézz át a P5B topikba, ott is az 1-es hsz-t nézd át.
Sokat segít majd. FSB356 mehet 1.350V mellett, azaz@3.2Ghz.
Azt vinnie kell. A többi beállítást nézd meg ott, ahova küldtelek. -
szasanyi
félisten
válasz donsergiooo #418 üzenetére
Köszi a megerősítést.
-
HandsOnHard
csendes tag
397# - re valaki???
-
ocsesz
aktív tag
válasz HandsOnHard #397 üzenetére
Azt tudom hogy munkatársamnak kellett ilyen átalakító hozzá,de valami natív hajtásról beszélt én nem értek hozzá.De kérdezd inkább egy lcd tv-s fórumon mondjuk itt:
[link] -
Csákk
senior tag
válasz HandsOnHard #421 üzenetére
sztem a monitoron kelle állítani a bemeneti jel típusát ill. valami paramétert ha lehetséges.....
off
[Szerkesztve]^^
-
Vandit.
addikt
A Gigabyte 8800 GTS milyen?Jó a hűtése,halk?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
keszegduda
őstag
-
-
-
C.Brigante
veterán
Splinter cell double agent-et próbáljátok ki, nekem fullon megy akadás mentesen és a grafika oda kuur rendesen, nagyon profi játék! (next gen bekapcsolva)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Vandit.
addikt
válasz Tuco Ramirez #428 üzenetére
Az nem gáz a mostani karim alapon 65 fok,terhelve 80 fok minimum.Akkor megnyugodtam. thx mindenki
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Conscript
csendes tag
Ha az árnyékokat mediumra rakod - minden más maxon marad - kb megdublázódik az fps. Én vista alatt 40-45 fps-t kaptam ezzel.
Az árnyékok és a képernyőt betöltő füst, ezeket nem szereti...''Ha kizárólag a helyzeted jogosságára összpontosítasz, akkor kihívod magad ellen az oppozíció erőit'' Gaius Helen Mohiam
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
Hát az tényleg érdekes ha szagatott a játék. Mert az én gépemen tökéletesen futott igaz Vista alatt próbáltam csak. De tökéletesen futott. Na pesze azt hozzá kell tennem hogy ez a tökéletes dolog annyi volt hogy az FPS szám 28FPS-től a csillagos ég volt. De javarész nálam az FPS szám olyan 40 és a fölött volt. Nagy ritkán volt 30FPS alatt. Ja és ezt 1280x1024-ben majdnem minden High beállítás melett. Egyedül a Shadow volt medium-on meg a HDR volt Medium beállításon. De az Anizo az 16x-an volt, az élsímítás pedig 8x-en volt.
Nagyon ugy tünik hogy ott inkább driver probléma lesz szvsz.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
őstag
válasz LeslieG Jr. #435 üzenetére
Nálam is ez volt a bevállt recept DX9-ben, bár az élsimitást levettem 4X-esre.
Drivernek meg a 162.18 kell neki. Nekem is szépen futott 1280X1024-ben, max a főbossok nagy csatái mentek kicsit szarabbul a sok egérrel való kapkodás miatt.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
keIdor
titán
Hmm... GeForce 8800GT? [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
LeslieG Jr.
őstag
Én nekem az a meglátásom, hogy a cikkíró lehagyta a GT után az X betűt. Mivel szerintem a 8800GTX-et hasonlították össze HD videjózás tekintetében a 2900XT és Pro kategóriával. Szerintem csak ennyit történt.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz LeslieG Jr. #438 üzenetére
A cikk végén láthatjátok, egyik hozzászóló írta, hogy nem 8800GT, hanem 8600GT
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
őstag
válasz Mákos7észta #439 üzenetére
Az igaz, de ez mégis egy 8800GT! Nézzétek meg azt írták a cikkben, hogy a 8800GTS és a 8600GTS között van teljesítményben! Melyik kártya lenne más mint a 8800GT? 8600GT gyengébb a 8600GTS-nél. Szerintem ez 8800GT.
Ha tévedek akkor bocsi.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz Mákos7észta #442 üzenetére
Annyira azért nem hosszú és lehet, hogy tényleg kamu, de mivel nagyon friss, lehet, hogy tudnak valamit a srácok ott.
Amikor megjött a 8800Ultra én sem akartam elhinni, hogy van olyan, aztán mégis...RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Mozso26
senior tag
Srácok lenne egy kérdésem lehet h butaság de felteszem.
Nos miért nincs 3dmark 07?????????
Mondjuk dx 10 és dx 9 lehetöségekkel ami mérné az sm.4.0-át habár azt sem zudom mi az. -
Zin
őstag
Szevasztok emberek!
Hozzaerto valaszat kerem.
SLI-be kotve egy NVIDIA GeForce 8600GT, 512 MB DDR3 memória-s kartya jobb lenne mint egy 8800GTX?(ASUS)
Mert minek adjak ki 125 ezer ft-ot, ha SLI-be a 8600 is ugyan annyira komoly, ha nem komolyabb, és a 2 kari 80 ezer ft-se...
Szal mi legyen, mert gép vasarlas elott allok.SLI-s alaplap meg 24 ezer szal nem vag foldhoz.(Asus az is)
Mit csinaljak?Thx!
Ya es mennyire veszi le a kari erejét, hogy van egy elsodleges, es egy masodlagos?
Csocs░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest