- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz unyadavid #4031 üzenetére
A gép oldalán levő nyíláson, csak kifújja a levegőt, mivel ott vannak a hűtőbordák. A levegő beszívása alulról, és a billentyűzet felől történik. Azért nincs a vetilátor alatt nyílás, hogy a gépen keresztűl szívja (áramoltatja ) át a levegőt, ezzel is csökkentve a gép belső hőmérsékletét. Nálad ahogy látom külön heatepipe cső megy a CPU,és a GPU-hoz is, ami sokat számít.
Cooler Master E1 vagy U3 így elsőre a javaslatom. De majd jön Opeter87 kolléga, és segít a megfelelőbb hűtőpad kiválasztásában.szerk.: de már segített is
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz unyadavid #4037 üzenetére
Bocs, igen azt nem írtam, hogy ez márkától, és típustól függ, hogy a billentyűzet felől is szívja-e a levegőt vagy nem. Hasznosak tudnak lenni azok a videók, ha pasztázásra kerül a sor, és még soha nem csináltál ilyet.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Adoka120
tag
válasz unyadavid #4252 üzenetére
Attól függetlenül a réseken befog menni a hideg levegő ami nem árt neki
2300 forintot szerintem megér egy notebook hűtő pad és még az élet tartama is nő, ha jó padot veszel alá!Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
-
senior tag
válasz unyadavid #4502 üzenetére
A felsoroltakat mind meg is csinálnám, ha nem lenne még garancia alatt a gép. 2-5%-os throttling jelentkezett úgy 5 perc alatt, úgy hogy leállítottam a tesztet emiatt.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz unyadavid #4504 üzenetére
Szerbiai Toshiba szervizt felhívtam, azt mondták csak akkor tisztítják ki ingyen, amennyiben melegedési problémák vannak a géppel. Nekem ugye nincsenek, csak játszás közben jön elő a probléma, alapvetően jó.
Éreztem, hogy a hűtőpad csak kiegészítésnek lesz jó. Ha tudnék egy megbízható személyt, aki megcsinálja nekem, akkor tuti kitisztíttatnám.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest