- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
törölt tag
Pedig még az avatarom sem változott.
Egyébként az ok meglehetősen egyszerű, tanulok. Eleve ha az ember úgy áll neki, hogy "egyenrangú partnert keresek", abban túl sok lesz a tudatosság.
Másrészt meg vetélytársként kezelem. Lehet néhány alaphelyzetből önzetlen embernél lehetséges, én azonban végtelenül önző vagyok, és ezt nem vehetem figyelmen kívül. Még elméletileg sem tartom most már lehetségesnek magamnál.
Vannak ezek a jó kis régi filmek régi szép időkből, mikor még a nők háziasszonyok, "feleségnekvalók" voltak, és nem pattogtak annyit. Na nekem az tetszik. Egyébként is hány nagy női tudós, művész, "próféta", zseni van, akik előrevitték/viszik ezt a világot? Hát ennyit a nők egyenjogúságáról, kitalálták, de minek.
Álmomban teljesen jól működtek legalább amíg álmodtam, az olyan jellegű kapcsolatok, ahol én vagyok a bálvány.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest