Hirdetés

Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz elmoraan (r) #4419 üzenetére

    Take a look at it like this:
    Visszamenőleg belegondoltam eddigi kapcsolataimba (megvan az a szerencsém, h régről (és nem oly régről) egész sok részlet maradt meg 1-1 történésről, beszélgetésről, stb.). És azt találtam, hogy: ha a könyvben leírt dolgokat beillesztem abba, hogyan is követett egymást 1-1 történés, akkor azt látom, h hiába nem volt semmi mesterkélt dolog abban, ahogy viselkedtem/-tünk, akkor is a leírt patternek, mintázatok ijesztően felismerhetően vannak meg az életben. Magyarul: hát persze, hogy sokkal jobban hangzik: "én nem taktikázom, mégis vonzom a nőket"; "nincs rá szükségem" - igen. Csakhogy, ettől még pontosan ugyanazok a dolgok és válaszrekciók történnek az "természetes" életben is, deviszont-ámde-noha( :U ) NEM tudatosulnak. Ez a poén számomra az egészben, összejössz valakivel, úgymond lazán, természetesen, "ahogyan kell", nem pedig ilyen idióta taktikákat használva, de amúgy ugyanazt csinálod, amit itt nevén neveznek. Az, hogy megnevezni vmit (push-pull, stb.) miért jó? Hát, asszem ettől alakult ki a nyelv az emberiség történetében. Elkezdtünk neveket adni személyeknek, tárgyknak, jelenségeknek, fogalmaknak. Miért jó? - hogy tudjá' miről beszélni, báze' :)
    Na, lehet, hogy egy pimp fazon írta az egészet, de ettől még lehet jó analitikai készsége.
    ÉS nem, senkit se szereztem még ez által, azonban tényleg annyit tudok monadni, mulattat, ahogy figyelve az embereket magam körül, felfedezem az olvasottakat. Amennyire erkölcsös teremtmény az ember, ugyanannyira a "trágyaszagú valóság" érdekei hajtják a háttérben. And this is fun, anyhow.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Aktív témák