-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Hidd el, hogy kiszámolták. Szerintem komolyabb piaci elemzéseket készítenek, mint amit itt tippelgetünk
Amúgy, ha szükségem lenne rá, én is vennék almás cuccokat. Nem a legdrágábbat, inkább a középkategóriát. De jelenleg nincs szükségem rá, se a munkában, se a magánéletben. Amúgy azt is észrevettem, hogy pár év alatt, ahogy nőtt a fizum, úgy emelkedett az az összeg, amit különösebb gondolkozás nélkül kiadok egyszer-egyszer. Szerintem ez tőlünk nyugatabbra bőven magasabb. Kicsi piac vagyunk, hogy a használt kereskedelmünk miatt aggódjanak. Én örülök neki, hogy tartja az árát a játék, mert én is egyszer játszós-eladós típus vagyok. Xboxon más a helyzet, ott már lemezmeghajtó-nélküli gépet vettem, de azelőtt se szerettem a lemezek eladásával foglalkozni....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
Nem értem mit félted itt a Nintendo-t a 2ndhandtől, mikor minden jàtékuk bőven 20M felett teljesít. Ez màr bőven profitàlt, utàna meg màr kutyàt nem érdekli hogy hasznàltan mennyi ember keze között fordul meg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
Digitális terjesztés sem olcsóbb, mint a fizikai, ezt pár éve pont a Steam kapcsán vezették le a jónépek.
Plusz az akciózás visszafelé sül el. Minek megvenni teljes áron, ha úgyis akciós lesz fél év múlva? Ha viszont tudod, hogy míg világ a világ plusz két napig 60 euró lesz a Nintendo játéka, akkor megveszed annyiért, nem várod ki a karácsonyi akciót, hogy 15 vagy 13 euróra tolják le, mert nem tolják le.
Ezek a brutál akciók elértéktelenítik a játékokat már a megjelenés pillanatában.
A top100 legtöbbet eladott játékok nagy része Nintendo cucc. A számok őket igazolják. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest