Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Tegnap kipróbáltam a Ring Fit Adventure-t.
    Az egy dolog, hogy az érzékelők/kontrollerek tök jól működnek. De maga a játék is ötletes.

    Viszont ami a legjobban meglepett, az az, hogy némi kalibrálás után, és nehézség kiválasztása után, ahol az intenzívet választottam (azért az extrémet nem mertem), úgy megizzasztott a játék, hogy folyt rólam a víz. Nem is ez a nagy cucc, hanem, hogy a feladatok pont úgy voltak kiosztva, hogy a végükre már épphogy maradt erőm. Mindig pont úgy voltak elosztva, hogy mondjuk az utolsó háromra, már tényleg a fogaimat össze kellett szorítani kb. :) Azért ebből látszik, hogy rendesen át van ez gondolva. Szerintem komoly szakemberek lehettek a háttérben, meg komoly tesztelés.

    Végig játszottam az első három adventure pályát. Pont elég volt így elsőre.

    És ezt úgy írom, hogy rendszeresen mozgok manapság.
    Elég fittnek tartom magam. Mert elég sokat (amennyit időm engedi) bringázok. Átlag emberhez képest komolyabb távokat (50-100km), és emelkedőket. Ráadásul diétázok is. Nem vagyok elhízva, sose voltam, egy kis pocak van és annyi.

    Feltettem apróra a játékot. Mert a klasszikusabb Switch címeket akarom inkább játszani. De lehet, hogy még meggondolom magam. Télre ez jó lenne, amikor a bringát el kell tenni.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák