- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen egeret válasszak?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
SixeR
csendes tag
Ez kissé sértően hatott! Megnézném hány eredeti cd-d van, de ha mind az is, nagyon sokan vannak akik nem tudnak megvenni minden játékot stb boltba (na nem mintha sajnaltatnam magam) ezert a warez cuccokat szedik! Ami speciel a sajat dolgom, és ha én nem szolok hozzád sértően akkor viszont várnám ezt még ha te senior tag vagy akkor is! ha félreértelmeztem a kis idézeted és nem volt benne semmi ércelődés ez esetben elnézésedet kérem! a forum szabalyokkal pedig a mai nappal tisztaban is vagyok! köszöntem! szevasztok
Tijs Vervest 4eva!
-
Scream007
őstag
ismerem de akkor romlik a minőség
mind1 ha én felrakom 60kval akkor nem hiszem hogy probléma 3-4mbittel megnézni
amugy a rendőrök télleg elég durvák mosmá, picit uncsi hogy mindig megszívatnak, hiába körözök nem jönnek csak néha.akkor is lemaradnak ha meg nem akkor tuti elkapnak a szöges p****val.
amugy 64% most jöna 4. ellenfél, de kegyetlenek a sprint circuit versenyek is.1-2 rontás azt hello, igazán kikapcsolhatná a géma catch up-pot mert idegesítő hogy 600-800m előnyömet kb negyed kör alá lenullázza a gép
még egy ilyne trionak hogy carrera gt, murciélago, ford gt-nek sem hiszem hogy sikerül mindez ha hibátlanul megyke 280nal a városbaBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest