- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz Laybee #17398 üzenetére
A 3G cellák sajna így működnek, mivel az UMTS hálózat "lélegzik". Ez az jelenti, hogy minél nagyobb a leterheltsége a 3G hálózatnak, annál jobban összehúzódik, azaz csökkenti az adóteljesítményt. Ilyenkor a cellától távolabbi előfizetők leszakadnak róla, átmennek EDGE-be, ott pedig már nem érvényes rájuk a 3G területeken az esetek 80%-ára vállalt minimális sávszélesség. Természetesen nem árthat jelezni a szolgáltató felé a problémádat, de mivel a jelenség adott, sokat tenni ellene nem lehet. Megoldások: Közelebb kerülsz valahogy a cellához, esetleg valami jó kis antennával átvered és elhiteted vele, hogy közelebb vagy, vagy ha nagyon ütöd az ÜFSZ-ot, akkor esetleg állítanak az antennáik iránykarakterisztikáján, ebben az esetben a túlsó oldali előfizetők fognak úgy járni, ahogy te.
-
máyköl
veterán
Hello!
Novemberben 26 -én mobilinternet csomagba léptem be.100mb. -os alapcsomag, ugye utána lassítanak, nincs túlforgalmazási díj. Magyarul fix 1000Ft. -ot kellene fizetnem minden hónapban.
Na jól is indult a dolog, 12.08 -án megkaptam az sms -t, hogy elértem az adatforgalmam 80% -át, 12.15 -én kaptam a következő sms -t, elértem a 100% -ot, lassítanak.
Idáig stimmelt.Gondoltam, hogy december 26 -án újra indul a dolog, de nem, 12.23 -án újabb sms -t kaptam, elértem adatforgalmam 80% -át. Na, ezt már nem értettem. Majd 12.23 -án jött a második sms is, hogy lassítanak, elértem a 100% -ot.
Nos az igazság, hogy 2x lassítottak. Tehát Ugye 12.15 -én egyszer, majd 23. -án még jobban.
Beletörődtem, majd megjön a számla, megnézzük mi a helyzet.
Na, ma jött meg."MobilWeb Hobbi opció: 11.26-12.19 - Összesen: 800Ft.
"MobilWeb Hobbi opció: 12.20-12.31 - Összesen: 387Ft.
"MobilWeb Hobbi opció: 01.01-01.19 - Összesen: 622Ft.Tud esetleg erre valaki magyarázatot?
-
máyköl
veterán
válasz i are robot #17404 üzenetére
Nem értelek.
Miért 19 -én van számlazárás? -
Z0C!
őstag
válasz i are robot #17408 üzenetére
úgy ahogy mondod
19-e szlazárás.
11.20-12.19
12.20-01.1911.26-án kérted, tehát a 800ft részarányosan lett beterhelve.
12.20-12.31 ÁFA változás nélkül.
01.01-01.19-ig ÁFA emelten..[ Szerkesztve ]
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
máyköl
veterán
Odáig értem, hogy 19 -e számlazárás, de hogy utána miről beszélsz azt nem tudom.
12.20-01.19
Nekem miért nem ez van írva a papírra?
12.20-12.31club1: És akkor 20 napért fizetek 1000Ft. -ot?
Számolgattam, tényleg 30 napra jön ki az 1000Ft., csak azt nem értem, minek van ez a kavarás, hogy lezár 11 napot, majd újraindítja, miért nem lehet egyben.
[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
válasz máyköl #17412 üzenetére
A 800 Ft-ot a nov.26-tól (ekkor kezdted) dec.19-ig tartó időszakra fizeted (24nap/30nap=800Ft/1000Ft), utána dec.20-tól fizetnéd jan.19-ig, de mivel jan.1-től változott az áfa, ezért dec.20-dec31-ig 25%-os áfával (12nap/31nap=387Ft/1000Ft), jan.1-től jan.19-ig meg 27%-osáfával (19nap/31nap=622Ft/1016Ft), ami összesen már nem 1000, hanem 1009 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz i are robot #17413 üzenetére
Most már értem, köszönöm szépen!
-
máyköl
veterán
válasz i are robot #17416 üzenetére
Még annyi, hogy ezentúl akkor egyben kapom a dátumot, tehát nem lesz így szétszedve? És egyszer kapok sms -t, hogy elértem az adatforgalmam 100% -át... Tehát mondjuk febr.19 és márc.20 között egyszer kapom meg ezt az sms -t, nem lesz ilyen kavarodás?
-
faklyasgyuri
csendes tag
Sziasztok!
Nem tom mennyire igaz, ne kövezzetek meg ha hülyeség, de nekem valaki azt csiripelte, hogy a Vodafone megszűnik Magyaroszágon, mert a Telenor megveszi. Igaz ez vagy csak a csiripelő madarak voltak részegek az újév után? -
kaller1
veterán
-
máyköl
veterán
válasz i are robot #17421 üzenetére
Köszönöm még egyszer!
-
Atikusz
senior tag
válasz faklyasgyuri #17418 üzenetére
ez áprilisi tréfának még elment volna..
-
hodostamas
addikt
Üdv,
Készülék biztosítást hogy tudom lemondani?
Mail-ra nem válaszolnak, ügyfélszolgálatot elérni nem lehet, online üfsz-ban meg nincs ilyen lehetőség. Ezért nem akarok bemászni a vodához...Amúgy mi történt az üfsz-al? Gáz hogy nem lehet elérni őket napok óta. Legalább a mailra válaszolnánk..
-
Atikusz
senior tag
válasz hodostamas #17427 üzenetére
A készülékbiztosítást csak személyesen tudod lemondani írásban a Vodafone üzletben.
Nekem is lenne egy kérdésem:
Vettem november 30-án egy 0 perces, Vodafone jótállási jeggyel rendelkező iPhone 4-es készüléket és szeretném hivatalosan függetleníteni a Vodafone-nál. Az üzletben azt mondták, hogy nem tudják ezt elvégezni, ugyanis a rendszerben nincsenek benne a telefon adatai (jótállási jegy sorszáma, készülék IMEI és Serial száma) épp ezért nem tudják rögzíteni a kérésemet (azt mondták valószínűleg azért, mert kereskedelmi forgalomba nem került a készülék), viszont, ha bármilyen jótállási problémám lenne a készülékkel, azt bármikor bevihetem és elküldik az Apple felé. Ezt az Apple szerviz telefonon is megerősítette nekik. Az Apple Support oldalán ellenőrizték ők is, én is a jótállás érvényességét, mely 2012. november 28-ig szól.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ezek tudatában semmilyen lehetőségem nincsen a készülék hivatalos függetlenítésére? Már csak azért is furcsállom, mert a függetlenítést is az Apple végzi (amihez még a készüléket sem kell leadni/elküldeni), Vodafone jótállási jegyem van, tehát emiatt nem tudom mi akadálya lehet egy függetlenítésnek, ha amúgy egy szervizes javítás pedig megoldható lenne.[ Szerkesztve ]
-
Picicicus
aktív tag
tegnap egy se xperia ray-t kaptam páromtól)
lemondtam a mini-ről,miután láttam egymás mellett élőben a kettőt -
Picicicus
aktív tag
Hogyan lehet elérni bárkit is az ügyfélszolgálaton?egyszerüen csak várok,és nem kapcsolnak senkit,kezd tele lenni a faxom hogy ott senki nem dolgozik még????
-
randras
veterán
Helló!
Aláírtam tegnap két évet a Telenortnál Hipernet 5-ös csomagra, de nem igazán vagyok elégedett, ezért azon gondolkodom, kipróbálom helyette a Vodafone MobilNet 7-e csomagját, elvégre arra is van 5 napos próbaidőszak.
Tudtok nyilatkozni róla, hogy milyen? Mennyire mondható stabilnak, és milyen az átlag sebessége?
-
Dabsol5
tag
Helo!
Egy gyors kérdés. Vodafone-nál megszűnt az smsben történő csomagváltás?
Köszi
-
BéHGT
senior tag
Óriási amatőr kérdés.
Vodánál veszek egy táblát, és "szerzek" a SIM-hez usb modemet, akkor azzal is tudom használni a netet pl laptopon, ugye?
És még érdekelne a mobilnetről vélemény (Főleg Pesten lenne használva)... Tablet mobilnet 7, illetve 14 után érdeklődnék...
Hmm, Randras, ismét összefutottunk... Én Asszonynak vennék tabletet, Voda nettel, jó áron van náluk a Tab...[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Helló!
Telefonra tud valaki ajánlani valami nagyon olcsó net csomagot ? Egyáltalán mik vannak ?
-.-
-
ubid
senior tag
Előfizus vagyok. Van valami tanári kedvezményes csomagom is , amivel nagyon olcsón tudok hívni is.
Kb csak email nézegetésre használnám. Meg max egy két oldal gyors böngészésére.
Olyan kellene amit nem tudnak túlszámlázni.gondolok itt arra, hogy mondjuk havi 1000 ft . X mb -nyi forgalom. és ha ez lement akkor nincs net és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-.-
-
skajwa
senior tag
Sziasztok!
A napokban belefutottam egy hirdetésbe, amiben új iphone 4s-t hirdettek, több darabot is. Benne volt az is, hogy ugyan Vodafone függők, de 10000 forintért adnak hivatalos függetleníő kódot és így gyári független lesz a készülék. A hirdető állítása szerint a Voda NEM TILTJA LE a készülékeket számlatartozás miatt. Utobbiról van biztos infótok? Köszönöm!Üdv
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok