Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz beluga #105326 üzenetére

    Ennyi erővel annak sincs értelme, hogy a havidíjasoknál gyorsabb a mobilnet, hiszen akkor ott az 1 gigás mobilnetkeret tizedannyi idő alatt elfogy, mint dominó esetében? Nyilván nem. Mivel a mobilnetes felhasználásnál a telefon nem a folyamatos (állandó) letöltés állapotában van, teljesen mellékes, hogy folyamatos (állandó) letöltést figyelembe véve a mobilnet keret 12 perc vagy 60 perc alatt fogyna el.

    Ennyi erővel, a dominó maraton 4 giga 30 megabittel adott idő, de akinek havidíjasként 300 megabiten havi 1 gigája van? Az kevesebb ideig netezhet?

    Miután nem az állandó letöltés állapotában van a telefon, ezért a mobilnet sem fogy el gyorsabban, tekintve hogy nem fog tudni több weboldalt elolvasni, több fórumhozzászólást megírni, több zenét streamelni akinek gyorsabb nete van, mivel az, hogy egy 10 perc alatt meghallgatható zeneszám a háttérben 1 vagy fél perc alatt töltődik le, teljesen mindegy, az időkorlát úgyis a 10 perces meghallgatási idő lesz (illetve webes tartalom olvasásánál is a cikk végigolvasásának 10 perces korlátja határolja be a használatot, és nem az, hogy a weblap 1 vagy 2 másodperc alatt töltődik be).

Új hozzászólás Aktív témák